2016 Volkswagen Beetle Dune Tanıtıldı

Ototeknikveri     18 Kasım 2015 02:54

Volkswagen 2016 Beetle Dune modelini Los Angeles Auto Show'da tanıtıyor.

2016 Volkswagen Beetle Dune Tanıtıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Daha önce Dune konsepti olarak da karşımıza çıkan modelin üretim versiyonu “Baja Bugs”dan ilham almış, bal peteği tarzı ön panjur ve alüminyum plaka ile sportif bir ön yüz dikkat çekiyor. Arkaya doğru baktığımızda ise cilalı alüminyum yan etekleri, siyah tekerlek bombesi uzantılarını ve yan gövde grafiklerini görüyoruz. Model aynı zamanda yeni bir arka tampon, bagaj kapağına monte bir spoyler ve LED arka lambalara sahip. Diğer özellikler arasında arttırılmış sürüş yüksekliği, daha geniş tekerlek aralığı ve dört mevsim lastikli 18 inç Canyon stili tekerlekler sayılabilir. Müşteriler aynı zamanda Bi-Xenon farlar, LED gündüz sürüş ışıkları ve LED plaka aydınlatması sunan bir aydınlatma paketi de sipariş edebiliyorlar.

 

İç kabinde ise deri kaplı çok fonksiyonlu direksiyon, spor koltuklar ve koltuklarda turuncu kontrast dikişler öne çıkıyor. Otomobilde MIB II multimedya sistemi var. Sistem 6.3 inç ekran, Apple CarPlay ve Android Auto özellikleriyle geliyor. Teknoloji Paketi de sipariş edilirse araca Climatronic çift bölgeli otomatik klima kontrol sistemi, Fender lüks ses sistemi, KESSY anahtarsız açma/kapama sistemi ve açılabilir tavan ilave edilebiliyor.

 

Otomobil gücünü 1.8 litre TSI dört silindirli 170 hp (126 kW) motordan alıyor (249 Nm tork). Motor altı kademe otomatik vitesle birlikte çalışıyor. 2016 Beetle Dune Coupe gelecek yılın başlarında satışa çıkacak. Hemen ardından Beetle Dune cabriyo versiyonu gelecek.  

Son Güncelleme : 18 Kasım 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo