DS 4S Guangzhou'da Ortaya Çıktı

Ototeknikveri     22 Kasım 2015 11:33

Citroen'in lüks kolu olan DS markası, DS 4S kompakt hatchback tipi otomobili Guangzhou Motor Show'da tanıttı.

DS 4S Guangzhou'da Ortaya Çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni DS 4 ve DS 4 Crossback modellerinin Frankfurt Motor Show'da sergilenmesinin ardından, Fransız marka bu kez de Çin'e özel üçüncü modelini Guangzhou'da tanıttı. Fransa'da tasarlanan ve Shenzen'de üretilen lüks kompakt hatchback model markanın logosunun bulunduğu dikey radyatör ızgarası, üç LED modüllü full-LED farlar, ön tamponda ufak hava girişleri ve arkada 3D LED arka lambalar ile firmanın diğer modellerinden alışılan bir tasarıma sahip. İç kabinde uyumlu renkler kullanılmış. Kontrol panelindeki kırmızı bileşenler, orta konsol ve kapı panellerinde de devam ediyor. Konforlu koltuklarda da kırmızı deri döşemeler kullanılmış. Fransız firma her bir kontrol panelinin üretiminin 8 saat sürdüğünü ve Paris'e has lüks işçiliğin ruhunu yansıttığını belirtiyor.

Çin'e özel DS 4S yeniden tasarlanmış bir mimariye sahip ve bu sayede daha uzun aks açıklığı bırakılabilmiş, bu da kompakt sınıfında rekor sayılacak seviyede bir bacak boşluğu avantajı sağlamış. Aynı zamanda süspansiyon da modifiye edilmiş ve arkadaki yolcular için daha fazla kafa boşluğu bırakılmış.

 

Model gücünü üç farklı motor seçeneğinden alacak. Bunlar arasında iki adet 1.8 THP motor var ve her ikisi de 6 kademe otomatik vitesle çalışıyor. Çıkış gücü birinde 136 hp (100 kW), diğerinde ise 204 hp (150 kW). Yepyeni bir EB2 Turbo motor ise firmanın ifadesine göre yüksek performans ve verimlilik anlamında olağanüstü kaliteye sahip ve yakıt tüketimini de düşürüyor.

 

DS 4S Çin'de 2016'nın ilk yarısında piyasaya çıkacak. Fiyatlar otomobilin piyasaya çıkışından hemen önce açıklanacak.

Son Güncelleme : 23 Kasım 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo