Volvo XC90 R-Design İngiltere'de Satışa Çıktı

Ototeknikveri     26 Kasım 2015 09:12

Volvo XC90 R-Design İngiltere'de siparişe açıldı. Bu ülkedeki Volvo XC90 R-Design fiyatı 49 bin 785 sterlin olacak.

Volvo XC90 R-Design İngiltere'de Satışa Çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Tanıtımı mat mavi renkli bir versiyonla yıl başında Detroit Motor Show'da yapılan model İngiltere'de “bugüne kadarki en sportif XC90” sloganıyla kırmızı renkte piyasaya sunuluyor. 20 inç elmas kesim alaşım jantlara sahip modelin ön kısmında ızgarada parlak siyah panjurlar ve gövde rengine kontrast gümüş yan ayna kapakları dikkat çekiyor. Standart donanım listesi oldukça cömert; tüm otomobillerde renkli arka camlar, 12.3 inç aktif TFT sürücü bilgilendirme ekranı, deri/nubuk spor koltuklar, deri kaplı direksiyon. Müşteriler elektrikli ve hafızalı ayarlı koltuklar, güncellenmiş iç kabin aydınlatması, spor pedallar, siyah tavan döşemesi ve deri kaplama uzaktan kumanda özellikli akıllı anahtarlıktan da faydalanabilecek.

 

Tüm bu özelliklerin yanı sıra XC90 Momentum standart LED farlar, elektrikli bagaj kapağı, iki bölgeli otomatik klima kontrol sistemi ve multimedya sistemi için 9 inç dokunmatik ekranla gelecek. Bir Volvo'dan bekleyebileceğiniz gibi, bir dizi güvenlik ve sürüş yardımı sistemi de modelde yer alıyor. Bunlar arasında şeritten ayrılma uyarısı, ön kısım çarpışma uyarısı, yaya ve bisikletli tespit sistemi ve hava yastıkları bulunuyor. Yumuşak bir sürüş deneyimi isteyenler için opsiyonel havalı süspansiyon da sipariş edilebiliyor.

 

Motor seçeneklerine bakarsak; XC90 R-Design D5 dizel, T6 Drive-E ve daha güçlü T8 iki motorlu hibrit sistemiyle sunulacak. İngiltere için fiyat 49 bin 785 Sterlinden başlayacak, teslimatlar yeni yılın başlarında yapılacak.

 

R-Design daha çok görünüm odaklı. Performans isteyenler için ise mekanik geliştirmeler ve agresif bir tasarıma sahip Polestar ilerleyen zamanlarda çıkacak.

Son Güncelleme : 26 Kasım 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo