Güncellenen Audi A3 Sedan 2016 Görüntülendi

Ototeknikveri     11 Aralık 2015 12:52

Audi'nin A3, A3 Sportback ve A3 Sedan modellerinden oluşan kompakt serisi gelecek yıl stil ve teknoloji güncellemelerinden geçirilecek.

Güncellenen Audi A3 Sedan 2016 Görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Şu an ülkemizde de satışa sunulan yeni Audi A4 ile birlikte gözler markanın daha küçük serisi A3'e çevrildi. Kamuflajlı bir A3 sedan versiyonu 2016 yılı ortalarında ortaya çıkması beklenen yeniliklere dair ipuçları ile görüntülendi. A3'ün dış tasarımındaki değişikliklerin markanın son dönemde yaptığı güncellemeler gibi oldukça hafif olması bekleniyor. Yeni A4 bile selefinden çok farklı görünmüyor. Şu anki A3 model ailesi ilk kez 2012'de satışa çıkmıştı, dolayısıyla artık bir güncellemenin zamanı gelmişti. Kamuflaja rağmen, revize edilmiş ön panjur ve çıkıntılı çıtalarının A4'den esinlendiği anlaşılıyor. Farların ve arka lambaların da yenilenmesi bekleniyor. Arka kısımda lambalar dışında pek bir değişiklik yok.

İç kabinde ise Q3 benzeri yeni materyaller, revize edilmiş koltuklar ve güncellenmiş uydu navigasyon göze çarpıyor. Ayrıca, A3 ailesi MQB platformu üzerine geliştirildiğinden TT ve A4'de de yer bulan “sanal kokpit” dijital kontrol panelinin alınma ihtimali de bulunuyor. 

Şu anki benzinli ve dizel motorlar verimlilik için güncellenecek. Performansta da geliştirmeler bekleniyor. Önümüzdeki aylarda güncellenen modelle ilgili daha fazla detay ortaya çıkacak.

Son Güncelleme : 12 Aralık 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo