Güncellenen 2016 VW Golf GTI Cabriolet Siparişe Açıldı

Ototeknikveri     13 Aralık 2015 10:13

Sportif dış cephesi, güncellenen kabini ve yeni renkleri ile yenilenen VW Golf Cabriolet dinamik bir görünüm çiziyor.

Güncellenen 2016 VW Golf GTI Cabriolet Siparişe Açıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Güncellenen Golf GTI Cabriolet Almanya'daki Volkswagen bayilerinde siparişe açıldı. GTI genleri ile kabrioletin kombinasyonu hem etkileyici bir performans sunuyor hem de açık hava ve güneşi yolculuklara taşıyor. Golf GTI Cabriolet fiyatı 37 bin Euro'dan başlayacak. Yeni sportif cabriolet 220 PS / 162 kW güç çıkışına sahip klasik GTI ile aynı performansı gösterecek. 2 litre, turboşarjlı, direkt enjeksiyonlu benzinli motor standart olarak start/stop sistemi ve 6 kademe çift debriyajlı (DSG) vites ile gelecek. Bu motor ile Golf GTI Cabriolet sıfırdan 100 kilometreye 6.9 saniyede çıkabiliyor. Arabanın hem dışında hem de içinde tipik GTI özellikleri de var. Bunlar arasında klasik ekoseli koltuk döşemelerini (kırmızı aksanlı deri döşeme de opsiyonel olarak sunuluyor), yeni çok fonksiyonlu deri direksiyonu (el freni ve vites kolu da deri kaplama) ve kırmızı dekoratif dikişli aksanları sayabiliriz.

 

Dış cephede dikkat çeken özellikler arasında bal peteği formunda ve çevresi kırmızı radyatör panjuru, kırmızı fren kaliperleri, yeni tamponlar ve yan pervaz uzantıları, yeni ve parlak difüzör, “Brooklyn” 17 inç alaşım jantlar (opsiyonel olarak “Austin” 18 inç alaşım jantlar da sunuluyor) ve kabriyolenin sportif karakterini vurgulayan opsiyonel arka spoyler de sayılabilir.

 

Tüm GTI modelleri gibi Cabriolet de sportif bir şasiye ve elektronik diferansiyel kilidine (XD) sahip, bu da çekiş gücünü ve yol tutuş özelliklerini geliştiriyor. Golf GTI Cabriolet'nin standart özellikleri arasında uyumlanabilir şasi kontrolü (DCC) ve “Light & Sight Pack” paketinden donanımlar da var. Golf GTI Cabriolet açılabilir tavan kapalı moddayken oldukça sessiz. 3 katmanlı özel tavan yüksek hızlarda bile mükemmel şekilde yerinde kalıyor, uzun yolculuklarda dahi maksimum sürüş konforu sağlıyor. Tavan için Volkswagen yeni bir renk seçeneği de sunuyor, seçenekler arasında “Garnet Red”, siyah ve “Deep Blue” renk tonları var.

Son Güncelleme : 14 Aralık 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo