Volkswagen CES 2016’da

Ototeknikveri     15 Aralık 2015 10:48

Volkswagen CES 2016’da: dikkatler ağ oluşturma ve uzun menzilli elektromobilite üzerinde. Volkswagen markasının gelecekteki adımları için başlangıç atışı. Dr. Herbert Diess dijital trendler ve elektronik gelişmelerde dünyanın en büyük tüketici teknoloji fuarında açılışı yapacak.

Volkswagen CES 2016’da
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Volkswagen, 6-9 Ocak’ta Las Vegas/ABD’de gerçekleşecek olan 2016 Tüketici Elektroniği Fuarı’nda sahne alacak. Fuar kapıları açılmadan önce, açılış konuşmasını yapacak olan kişi Volkswagen Binek Araçları markasınının Başkanı Dr. Herbert Diess olacak. Konuşmasının asıl değineceği nokta gelecek nesil bağlanabilirliğin yanısıra elektromobilitedeki son gelişmeler olacak. Volkswagen, önümüzdeki bir kaç yıl içinde akıbeti belli olacak olan tamamen yeni bir konsept aracı, üzerindeki önemli değişikleri göstermek üzere CES’te tanıtacak. Öncelikle bu etkinlik uygun fiyatlı ve uzun menzilli elektromobilitenin açtığı yeni bir çağın başlangıç noktasını belirleyecek. Dahası, Volkswagen’in araçlardaki artan birbirine bağılık sayesinde yakın gelecekte müşterilerle buluşturacağı yenilikçi özelliklerin faydaları da gösterilecek. Bunun yanısıra, yeni görüntüleme ve kullanım konseptleri de Las Vegas’ta tanıtımı yapılacak yeniliklerden. Mesela, Volkswagen pazara sunulmak üzere olan araç içi bilgi-eğlence sistemlerindeki son gelişmeler hakkında bariz tüyolar verecek. Volkswagen’in geniş ürün portfolyosunda yerini alacak olan Golf R Touch konsept aracı gibi diğer gelişmeler de görülebilecek.

 

CES, uzun süredir dijitalleşme ve tüketici elektroniğindeki trendlerin nabzını tutan bir etkinlik olarak görülmekte. En son çıkan ürünler ve hizmetler her Ocak ayında 150.000’in üzerindeki ticari ziyaretçiye sunulmakta.

Son Güncelleme : 15 Aralık 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo