Ford Focus Red ve Black Edition Detayları

Ototeknikveri     22 Aralık 2015 12:29

Ford şık ve sportif yeni Focus Red Edition ve Black Edition versiyonlarını tanıttı. Yeni modeller kontrast renklerdeki dinamik tasarımları ve 5 kapılı hatchback ve station gövde seçenekleri ile dikkat çekiyor.

Ford Focus Red ve Black Edition Detayları
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Focus Red Edition, Race Red (yarış kırmızısı) tonunda dış cephe rengi ve kontrast Panther Black (panter siyahı) tavanı, siyah ayna kapakları ve siyah ön panjur çevresi ile sunuluyor. Black Edition versiyonunda ise aynı kombinasyon diğerinin tam tersi şekilde gövdede siyah, tavan ve diğer ayrıntılarda kırmızı renk ile karşımıza çıkıyor. Her iki modelde de panter siyahı 18 inç alaşım jantlar ve arka tamponun altında yarış kırmızısı difüzör bileşeni bulunuyor. İç kabinde sportif ön koltuklarda yarış kırmızısı dikişler, deri direksiyon simidi, yer paspasları, vites kolu ve el freni dikkat çekiyor. Pedallar paslanmaz çelikten. Ford Avrupa Şef Tasarımcısı John McLeod yeni modellerle ilgili şunları söylüyor: “Cesur ve etkileyici kontrast renklerdeki tasarımlar daha önce sadece dışa dönük insanlara hitap ederdi. Şu anda ise çok daha geniş çaplı bir trend haline geldiler üstelik sadece otomobillerde değil kıyafetlerde ya da elektronik ürünlerde de bunu görüyoruz. Kırmızı ve siyah geleneksel olarak sportif renklerdir. İkisi bir araya geldiğinde daha da sportif bir kombinasyon ortaya çıkıyor. Bu da heyecan arayanlar için çok ideal. Bu modeller ortalama insanlara göre değil”.

 

Focus Red Edition ve Black Edition yaklaşık %10 güçlendirilmiş ön ve arka yaylara sahip standart spor süspansiyon, geliştirilmiş gövde kontrolü için ayarlanmış şok emiciler ve ön çekiş performansı için denge demiri ile sportif sürüş deneyimi sunuyor.

Benzinli motor seçenekleri arasında Ford'un bol ödüllü 125 PS 1.0 litre EcoBoost motoru da bulunuyor. Bu motor 108 g/km CO2 emisyonu ve 4.7 l/100 km yakıt tüketimi sunuyor. 150 PS ve 182 PS 1.5 litre EcoBoost ise 127 g/km CO2 ve 5.5 l/100 km yakıt tüketimine sahip. Dizel motor seçenekleri arasında 120 PS 1.5 litre TDCi 98 g/km CO2 emisyon değeri ve 3.8 l/100 km yakıt tüketimi ile öne çıkıyor. 150 PS 2.0 litre TDCi 105 g/KM CO2 emisyonu ve 4.0 l/100 km yakıt tüketimi sunuyor. Tüm modellerde altı kademe manuel vites bulunuyor.

 

Yeni Focus Red Edition ve Focus Black Edition versiyonları Avrupa'da siparişe açıldı.  

Son Güncelleme : 22 Aralık 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo