BMW X2 2017'den İzler

Ototeknikveri     23 Aralık 2015 11:52

2017 yılında yollara çıkması beklenen yeni BMW X2'nin, Mercedes GLA ve yeni nesil Mini Countryman ile rekabet etmesi bekleniyor.

BMW X2 2017'den İzler
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

BMW'nin yakında yollara çıkarmayı planladığı yeni X2 modelinden izler taşıyan yeni üç boyutlu çizimler ortaya çıktı. Çizimler modelin üretim öncesi prototiplerinin casus fotoğrafları temel alınarak oluşturulmuş. X2 BMW'nin giriş seviyesi spor crossover modeli olacak yani markanıın deyişiyle Spor Aktivite Taşıtı segmentinde yer alacak. Çizimlerde özellikle arka kısmın tasarımıyla ilgili fikir edinilebiliyor. Bu kısım güçlü omuz çizgisi, yüksek göğüs çizgisi ve eğimli arka cam ile karakterize edilmiş. Çizimlerde aracın arka kısmının ağabeyleri BMW X4 ve X6 daha farklı bir tasarıma sahip olacağını öngörülüyor. Kod adı F47 olan BMW X2 önden çekişli UKL1 platformu üzerinde inşa edilecek. Model BMW'nin bu platforma sahip dördüncü otomobili olacak (diğerleri BMW X1, BMW 2 Serisi Active Tourer ve BMW 2 Serisi Gran Tourer).

 

Motor serisinin yeni X1'den alınması bekleniyor. Seçenekler arasında 2.0 litre dört silindirli turboşarjlı benzinli ve dizel motorlar olacak. 1.5 litre üç silindirli turboşarjlı benzinli ve dizel motorlar da giriş seviyesi versiyonlarda bulunabilir. Vites seçenekleri ise 6 kademe manuel vites ve 8 kademe Steptronic vitesten oluşacak. Xdrive dört çekişli sürüş sistemi üst donanım seviyelerinde bulunacak.

 

BMW X2 SAV 2017'de satışa çıkacak ve Mercedes GLA, yeni nesil Mini Countryman, Audi Q2 gibi modellerle rekabet edecek. Model BMW X1 ile birlikte Almanya'daki Regensburg fabrikasında üretilecek.

Son Güncelleme : 24 Aralık 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo