Daihatsu Copen Coupe ve Shooting Brake Konseptleri

Ototeknikveri     30 Aralık 2015 03:02

Daihatsu iki yeni Copen temelli konseptini 2016 Tokyo Auto Salon etkinliğinde tanıtacak.

Daihatsu Copen Coupe ve Shooting Brake Konseptleri
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Ürettiği küçük otomobilleri ile öne çıkan Daihatsu, Tokyo Otomobil Fuarı'nda iki yeni konsept sergileyeceğini duyurdu. Markanın Copen modeli baz alınarak geliştirilen bu konseptlerden birisi coupe gövdeye diğeri ise sportif station bir yapıya sahip. Robe Shooting Brake adı verilen station seçenek gövde stili ve ilginç tasarımı ile dikkat çekiyor. Bu özellikleriyle konsept üretime geçirilmeye oldukça müsait görünüyor. 

Cerro Coupe ise Copen'in şık bir yorumu. Konsept biraz Mini Coupe'yi andırıyor. Station versiyonda olduğu gibi bu konseptinde seriüretime geçip geçmeyeceği henüz belirsizliğini koruyor. 

Bu iki konseptin yanı sıra Daihatsu Copen temelli bir konsept daha hazırladı. “Adventure” yani “macera” ismindeki konseptten şu an sadece bir çizim var. Çizimde öndeki alüminyum gövdealtı koruması ve tekerlek bombelerinde plastik gövde kaplaması görülüyor. Model ayrıca özel jantlar ve konseptin güçlü görünümünü pekiştirmek için arttırılmış yerden yüksekliği ile dikkat çekiyor.

15 Ocak'ta kapılarını açacak 2016 Tokyo Auto Salon etkinliğinde Daihatsu'nun üç yeni konsepti ile ilgili daha ayrıntılı bilgiler ortaya çıkacak.

Son Güncelleme : 30 Aralık 2015

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo