YENİ BMW 4 SERİSİ COUPE FİYATI TEKNİK ÖZELLİKLERİ DONANIMI (4.20d)

Ototeknikveri     15 Haziran 2013 11:06

BMW Yeni 4 Serisi Coupe

YENİ BMW 4 SERİSİ COUPE FİYATI TEKNİK ÖZELLİKLERİ DONANIMI (4.20d)
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni BMW 4 Serisi Coupe, d segmentinde Audi A5 coupe ve Mercedes C serisi coupe gibi modellere mücadele etmeye hazırlanıyor. Yeni BMW 4 Serisi Coupe premium segmentte estetik ve dinamik tasarımıyla ilgi çekmeye aday. BMW'nin sportif orta boy Coupe'si dördüncü nesilde dinamizim ve sportif sürüş parametreleri öne alınarak geliştirilmiş. Yerini aldı 3 serisi coupe'den hem aldığı 4 ön ekiyle ve büyüyen boyutlarıyla farklılaşan araç güncel 3 serisi alt yapısında geliştirilmiş. Öncüsüne göre daha uzun ve daha geniş olan yeni 4 serisi daha uzun aks mesafesi ve azalan yüksekliğiyle daha dinamik bir görüntü çiziyor. Uzun motor kaputu, kısa tampon çıkıntıları ve farklı tavan çizgisi ile gergin bir coupe siluetine sahip yeni 4 serisinin çift yuvarlak ön farları, çift böbrekli ızgarası ve büyük hava girişleri bir BMW klasiği. 4 serisinde kullanılan ön tekerleğin arkasına konumlandırılan hava akımını düzenleyen kemerler, kaslı çamurluklar ve yan profil çizgisi aracın aerodinamisine olumlu katkı sağlıyor. 
 
BMW 4 Serisi Coupe'nin iç mekanı da sportif ve şık olmasıyla öne çıkıyor. Sürüş ile ilgili tüm kontroller sürücü etrafında ergonomik olarak yerleştirilerek, sürücünün en iyi şekilde erişimi sağlamış. Arka bölümde yer alan geniş koltukların yan destekleri ve gömme kafalıkları sportifliğe destek veriyor. Sport, Modern ve Luxury donanım seçeneklerine sahip olan yeni BMW 4 Serisi coupe'de isteğe bağlı olarak daha çok sportif donanım içeren M Sport paketi de alınabiliyor. Yeni BMW 4 Serisi Coupe'nin hassasiyeti ve çevikliği geliştirilen direksiyon sistemi, gelişmiş şasi teknolojisi, 50:50 oranındaki ağırlık dağılımı, rüzgar tünelinde şekillenen ve yenilikçi hafif yapı çok daha başarılı sürüş dinamikleri sergilemesini sağlıyor. Ayrıca uzayan aks mesafesi, genişleyen iz açıklığı ve alçalan ağırlık merkezi sportif sürüşlere imkan tanıyor.
 
BMW yeni 4 serisi coupe ilk etapta bir altı silindirli ve iki adet dört silindirli motorlar ile sunulacak. BMW 428i dört silindirli, BMW 435i ise altı silindirli benzinli motorlar olacak iken BMW 420d tek dört silindirli dizel seçenek olacak. BMW TwinPower Turbo teknolojisine sahip olan tüm seçeneklerin güçleri 184 hp'den 306 hp'ye uzanıyor. Altı ileri manuel veya  sekiz ileri otomatik şanzımanla tercih edilebilen BMW 4 serisi standart olarak arkdan çekişli olarak sunuluyor. İki benzinli motor seçeneğinde ise BMW'nin xDrive akıllı dört tekerlekten çekiş sistemi ile, bir seçenek olarak, sunuluyor. 
 
 
 
 

Son Güncelleme : 15 Haziran 2013

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo