VW Tiguan 2016, R-Line Paketleri ile Daha Sportif

Ototeknikveri     04 Ocak 2016 08:26

Yeni Tiguan Trendline, Comfortline ve Highline donanım seviyeleri ile geliyor. R-Line paketleri ise yeni Tiguan'da sipariş edilebiliyor.

VW Tiguan 2016, R-Line Paketleri ile Daha Sportif
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni Tiguan Trendline, Comfortline ve Highline donanım seviyeleri ile geliyor. Tüm versiyonlar off-road ön kısmı (18.3 yerine 25.6 derece yaklaşma açısı) ile sipariş edilebiliyor. Tiguan Comfortline ve Tiguan Highline normal ön kısımla sportif bir görünüm sergiliyor. Yeni R-Line paketleri ile SUV modeli daha da dinamik hale getiriyor. R-Line paketleri, çeşitli dış cephe ve iç kabin özellikleri sunan paket dinamiklere odaklanıyor. Dış cephede R-Line özellikleri arasında “Sebring” 19 inç alaşım jantlar ya da yine bir yarış pistinden adını alan opsiyonel 20 inç “Suzuka” alaşım jantlar (önceki modelin maksimum jant boyutu 19 inçti) bulunuyor. Tekerlek bombeleri haricinde tüm diğer antrasit renkli gövde yüzeyleri R-Line dış cephe paketi ile uyumlu şekilde dış gövde ile aynı renge boyanmış. Yan pervaz eklentileriyle aynı görsel efektlere sahip kapı aksesuarları da gövde renginde. Parlak siyah aerodinamik aksanlı R-Line tasarımı tamponlar, iki tonlu çatı spoyleri ve yine parlak siyah arka difüzör gibi detaylarla dış cephe tasarımı mükemmel hale getirilmiş. 

 

İç kabinde ise R-Line paketi ile birlikte kumaş ve mikrofiber koltuk döşemeleri ya da opsiyonel Vienna deri döşemeler, opsiyonel olarak aydınlatılabilen R-Line logolu alüminyum kapı eşiği koruyucuları, kristal gri dekoratif dikişler, özel aksesuarlar, paslanmaz çelik pedal kapakları ve ayak koyma yerleri (sürücü tarafında), siyah çatı çizgisi ve çok fonksiyonlu, R-Line logolu deri direksiyon geliyor.

Son Güncelleme : 04 Ocak 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo