Bajaj Qute Teknik Detayları ve Fiyatı

Ototeknikveri     14 Ocak 2016 08:45

Bajaj Qute ülkemizde 16.800 TL fiyatla satışa çıktı. Yeni Bajaj Qute fiyatı uygun gibi görünse de otomobilden çok motosiklet özellikleri sunuyor.

Bajaj Qute Teknik Detayları ve Fiyatı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Üretildiği Hindistan'da güvenlik konusundaki yetersizliği nedeniyle satışa sunulamaması ile Dünya'da ilk kez ülkemiz pazarında satışa çıkan yeni Bajaj Qute, sahip olduğu özellikleri otomobillerden çok motosiklet kullanıcılarını hedefliyor. Ülkemizde Bajaj Qute fiyatı 16.800 TL olarak belirlenirken, araç 2752 mm'lik uzunluk, 1312 mm'lik genişlik, 1652 mm'lik yükseklik ve 1925 mm'lik dingil aralığı ile şehir içinde rahat kullanım özellikleri sunuyor. 18 cm'lik yerden yükseliğe sahip yekpare şasi ile toplam 399 kg'lık boş ağırlığa sahip olan Bajaj Qute'nin ön süspasiyonu, çift salıncaklı, helezonik yaylı bağımsız süspansiyondan, arka süspansiyonu ise tek salıncaklı, helezonik yaylı bağımsız süspansiyondan oluşuyor. 180 mm çaplı hidrolik kampana frenlere sahip olan Bajaj Qute'nin ön ve arka lastikleri 135/70 R12 (Radyal Tubeless) ebatlarında. 

 


Bajaj Qute'de görev alan dört valfli, sıvı soğutmalı tek silindirli motor, 216,6 cc hacmiyle, 5500 devirde 13,46 hp güç ve 19,6 Nm tork üretiyor. 5 ileri 1 geri şanzımana ve ıslak çoklu disk kavramaya sahip olan Bajaj Qute, 5 viteste 70 km/s hıza çıkabiliyor. Bajaj Qute'nin 216,6 cc'lik motorunun silindir çapı 63.5 mm stroku ise 68.4 mm. Bajaj Qute, Hindistan şartlarına göre 1 litrelik yakıt ile 36 km yol alabiliyor yani 100 km'de 3 litreden daha az bir tüketim değerine sahip.

 

Bajaj Qute Fiyatı ve Teknik özellikleri için lütfen tıklayınız.
 

Yeni Bajaj Qute ilerleyen günlerde Tayland, Sri Lanka, Kenya, Peru, Nepal, Bangladeş, Tanzanya, Dominik Cumhuriyeti, Kamboçya, Mısır, Etyopya, Guatemala, Honduras, Endonezya ve Ekvador'da satışa çıkacak. 

 

Kuralkan'ın Yeni Bajaj Qute ile ilgili yaptığı açıklama;

Qute bagajlarınızın için geniş alana sahiptir. Kesin konuşmak gerekirse 191 litrelik bir alan. Ve ön kaput, torpido gözü, ön ve arka koltuk altları gibi bir çok seçeneğe sahiptir. Fakat bekleyin! Eğer arka koltukları katlarsanız 850 litreye çıkan muazzam bir alan sahip olacaksınız. Bundan da daha fazlası tavanda fazladan bagajını taşımak için raylr bulunmaktadır. Nereden bakarsanız bakın, Qute şık, pratik ve çok amaçlıdır.

 

3.5m'lik dönüş çapı
Güçlü Süspansiyon
Qute yollarda her türlü konforu sağlamk için güçlü süspansiyona ve ergonomik koltuklara sahiptir. 3,5 m'lik dönüş çapıyla hareket kabiliyeti çok yüksektir.

 

Yekpare güçlendirilmiş çelik kasa
Darbeye dayanaklı plastik kaplamalar
Ön ve arka emniyet kemerleri
70 km/s hız limiti
Qute, güçlendirilmiş çelik kasaya ve darbeye dayanaklı kaplamlara ve kapılara sahiptir. Sert tavanı, ön ve arka emniyet kemerleri ve 70 km/s hız limitiyle yolculara geniş güvenlik sağlamaktadır.

    
DİZAYN
Şık ve duyarlı tasarım.
Muhteşem tarz
Kusursuz boyut
Sadece 399 kg olan Qute'un kusursuz boyutu, trafiğin arasından süzülmenize ve istediğiniz yere park etmenize imkan verecek. Ayrıca Qute, şoför ve yolcular için ergonomik olarak tasarlandı.

 

PERFORMANS
4 valF DTSi motor
36 km/l'ye kadar etkin yakıt performansı
66gms/km oranın düşük CO2 salınımı
Qute, küçük boyutlarının arasına sıkıştırılmış bir performansa sahiptir. Yeteneklerini görünce çok şaşıracaksınız. Hafif oluşu ve 4 valfli DTS-i motoruyla 36*km/l yakıt performansı sağlamaktadır. Daha da fazlası Qute 66gms/km CO2 salınımı yapmaktadır ve bu çoğu küçük araçtan 40% daha düşüktür.

*Hindistan kullanım şartlarına göre hesaplanmıştır.

Son Güncelleme : 14 Ocak 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo