2016 Mini John Cooper Works Cabrio Tanıtıldı

Ototeknikveri     17 Ocak 2016 05:44

Mini yeni John Cooper Works'ün cabrio karoser seçeneğini de gün yüzüne çıkardı.

2016 Mini John Cooper Works Cabrio Tanıtıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Standart modelden daha agresif görünen JCW cabrio geniş hava girişleriyle yeni bir ön tampon ve bal peteği biçimli ön panjur ile geliyor. Model LED farlara, spor egzoz sistemine ve özgün 17 inç hafif yapılı alaşım jantlara sahip. Ootomobilde ayrıca saatte 30 kilometreye kadar olan hızlarda elektrikli donanım ile 18 saniyede açılıp kapanabilir tavan yer alıyor. Spor stil iç kabinde Dinamica/kumaş spor koltuklar, deri kaplı direksiyon ve JCW vites kolu ile devam ediyor. Kontrol paneli de yenilenen modelin paslanmaz çelik pedalları ve JCW olgolu kapı eşiği plakaları da dikkat çekiyor. Diğer özellikler arasında klima sistemi ve 215 litre kapasiteli bagaj kompartmanı sayılabilir.

 

Otomobilin gücü turboşarjlı dört silindirli 2.0 litrelik üniteden geliyor. 231 hp çıkış gücü ve 320 Nm tork sağlayan bu motora sahip Mini John Cooper Works Cabrio standart olarak sunulan altı kademeli manuel vitesle ile 6.6 saniyede sıfırdan saatte 100 kilometre hıza çıkabiliyor. Maksimum hız ise saatte 242 km. Opsiyonel altı kademe Steptronic vites ile ise otomobil 6.5 saniyede saatte 100 kilometre hıza çıkabiliyor. Bu donanımla maksimum hız saatte 240 km.

 

Mini John Cooper Works Cabrio, spor süspansiyon, Brembo fren sistemi ve elektronik ön diferansiyel ile geliyor. Mini JCW cabrio 35 bin 600 dolardan başlayan fiyatlarla Amerika pazarında satılacak.

Son Güncelleme : 17 Ocak 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo