Yeni kasa 2016 Hyundai Elantra'nın Satışına Başlandı

Ototeknikveri     18 Ocak 2016 03:43

Geçen Kasım ayında Los Angeles fuarında sergilenen 2017 Hyundai Elantra ABD'de 17 bin 150 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Yeni kasa 2016 Hyundai Elantra'nın Satışına Başlandı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni kasa Hyundai Elantra, Los Angeles Fuarı'nda yapılan tanıtımının ardından Amerika pazarında satış sunuldu. Öncülünden 100 dolar daha ucuza satılan otomobilin fiyatı giriş seviyesi SE için 17 bin 985 dolardan başlıyor. Model gücünü doğal emişli 2.0 litre dört silindirli 147 hp motordan alıyor. Tork değeri ise 178 Nm. Önden çekişli modelde altı kademe manuel vites var. 18 bin 150 dolar fiyatla altı kademe otomatik vitesli versiyon da seçilebiliyor. Sadece otomatik vitesle sunulan Limited versiyon ise 22 bin 350 dolara satılıyor. SE ve Limited ise bu ay bayilere ulaşacak. Bahar aylarında ise Eco versiyonu çıkacak. Eco versiyonunda yeni geliştirilen turboşarjlı 1.4 litre 128 hp çıkış gücü ve 211 Nm tork değerine sahip motor, çift debriyajlı yedi kademe vites ile yer alacak. Giriş seviyesi 2017 Elantra SE, 800 dolar karşılığında Popular Equipment paketi ile de sipariş edilebilecek. Pakette hız sabitleyici, arka görüş kamerası ve Android Auto ile Apple CarPlay desteği sunan 7 inç ekranlı Display Audio multimedya sistemi yer alıyor.

 

1300 dolar fiyatlı Tech paketi ile birlikte ise LED gündüz sürüş ışıkları, ısıtmalı ön koltuklar, seyir kontrolü ve arka görüş kamerası geliyor. Paket aynı zamanda iki bölgeli otomatik klima kontrol sistemi, eller serbest akıllı bagaj kapağı, arka çapraz trafik alarmı özellikli kör nokta tespit sistemi sunuyor.

 

Elantra Limited versiyonu ile deri döşeme ve LED arka lambalar geliyor. Opsiyonel Tech paketi (2500 dolar) sekiz inç ekranlı multimedya sistemi, açılabilir tavan ve daha iyi ses sistemi ve navigasyon ile geliyor. Ultimate paketi ile (1900 dolar) ise hafızalı koltuklar, HID farlar, akıllı seyir kontrolü, otomatik acil durum freni ve şerit koruma asistanı sunuluyor.

 

SE, Limited ve Eco donanım seviyelerinin yanı sıra 2017 Hyundai Elantra ilerleyen zamanlarda “bugüne kadarki en dinamik Elantra” sloganı ile bir Sport versiyon ile de sunulacak.  

Son Güncelleme : 19 Ocak 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo