Renault Maxthon 2016 Cenevre veya Pekin'de Tanıtılacak

Ototeknikveri     25 Ocak 2016 03:53

Yeni Renault Maxthon, Fransız medyasına göre 2016 Cenevre Fuarı'nda, Çin medyasına göre ise Pekin Otomobil Fuarı'nda Dünya'ya tanıtılacak.

Renault Maxthon 2016 Cenevre veya Pekin'de Tanıtılacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Renault Koleos'un yerini alacak Renault Maxthon modelinin Fransız medyasına göre 2016 Cenevre Motor Show'da Mart ayında, Çin medyasına göre ise 25 Nisan'da Pekin Auto China 2016 etkinliğinde tanıtılacağı iddia ediliyor. Çin medyası haberi Dongfeng-Renault yetkililerine dayandırıyor. Habere göre Renault Maxthon CKD parça olarak ihrac edilecek ve montajı Dongfeng-Renault yapacak. Yeni Maxthon Çin'de Kasım 2016'da satılmaya başlanacak. Son casus fotoğraflarda Renault Maxthon'un iç kabini ve dış cephe tasarımının beşinci nesil Renault Espace, Renault Kadjar, Renault Talisman (global) ve dördüncü nesil Renault Megane ile benzer olacağı görülüyor. Modelin altyapısında CMF (ortak modül ailesi) platformunun C/d versiyonu bulunacak.

 

Renault Kıdemli Başkan Yardımcısı Laurens van den Acker, yaz aylarında yaptığı açıklamada Koleos'un yerini alacak modelin gerçek bir D segmenti crossover olacağını belirtmişti. Maxthon yedi koltuklu olacağı için Koleos'tan daha büyük olacak.

 

Renault Koleos’un yerini alacak Maxthon teknik özellikler bakımından Nissan X-Trail ve Renault Talisman ile pek çok ortak noktaya sahip. Bunlar arasında doğal emişli/turboşarjlı benzinli ve turboşarjlı dizel motorlar da bulunuyor. 1.6 – 2.5 litre arası silindir hacimleri bulunacak motorların çıkış güçleri 130 hp) ile 200 hp arasında değişecek. Ayrıca modelde “Pure Vision” LED farlar ve R-Link 2 multimedya sistemi de bulunacak.

 

Renault'nın 2016'da çıkartacağı diğer modeller arasında Renault Captur 7 koltuklu, Renault Megane Estate ve makyajlı Renault Clio da bulunuyor.

Son Güncelleme : 25 Ocak 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo