2016 Renault Megane Sport Tourer Geliştiriliyor

Ototeknikveri     26 Ocak 2016 11:59

Renault, yeni Megane'ın station karoser seçeneği olacak Sport Tourer modelinin son hazırlıklarını sürdürüyor. Yeni Megane Sport Tourer 2016'da yollara çıkacak.

2016 Renault Megane Sport Tourer Geliştiriliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni kasa Renault Megane Sport Tourer modelinin ortaya çıkan kamuflajlı görüntülerinden, araç piyasaya çıktığında küçük hatchback kardeşi ile benzer, uzun arka lambalara ve sportif detaylara sahip olacağı anlaşılıyor. Fotoğraftaki station karoserli test aracı ağır kamuflaj altında olmasına rağmen, genişletilmiş arka lambalar, köşeli farlar ve bağlantılı ön panjur ana hatlarıyla belli oluyor. Yeni model Volkswagen Golf Variant, Ford Focus SW ve Opel Astra Sports Tourer ile rekabet edecek. Model hatchback kardeşi ve daha güçlü GT versiyonlar ile aynı dört silindirli dizel ve benzinli motorlara sahip olacak. Yine hatchback gibi Sport Tourer de manuel ya da direksiyon üzerinden vites geçişi yapılabilen otomatik çift debriyajlı vites seçenekleri ile sunulacak.

Resmi olarak Sport Tourer adını alan Megane station genişletilmiş aks açıklığına ve hatchback modelden daha geniş bir bagaja sahip.

Yeni Megane'nin station versiyonuna, üç kapılı bir coupe versiyon ve Honda Civic Type R ile Seat Leon Cupra 290 gibi önden çekişli modellerle rekabet edecek bir Renaultsport modeli de eşlik edecek.  

Son Güncelleme : 27 Ocak 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user
  • User

    Misafir66809 2017 renault megane SV,ler,7 koltuk,lu olursa çok yönlü aile arabası olur,yalnız arka amatsörleri güçlü olacak ve arkadan itişli defiransiyelli olursa daha iyi olur.

    23 05 2017 11:52 Yanıtla Beğen (0) Şikayet Et

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo