2016 Jeep SUV'den Yeni Görüntü

Ototeknikveri     27 Ocak 2016 01:50

Mart ayında 2016 New York Auto Show'da dünya prömiyeri yapılması beklenen Jeep 551 SUV'den yeni görüntüler ortaya çıktı.

2016 Jeep SUV'den Yeni Görüntü
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Jeep'in yeni Cherokee modelinin hemen altında konumlanacak yeni model büyük ihtimalle Patriot ya da Compass adını alacak. Kompakt SUV segmentinde mücadele verecek yeni model ile ilgili ortaya çıkan çeşitli dijital çizimler ve casus fotoğraflar Jeep 551'in markanın amiral ghemisi Grand Cherokee ile benzer stile sahip olacağını, modern ve rafine bir görünümü olduğunu ortaya koyuyor. Son fotoğrafta görünmese de, modelde Jeep'in ikonik yedi dilimli ön panjuru bulunacak, bu ön panjuru ufak farlar ve istiridye tipi kaput çevreleyecek. Jeep 551 off-road kabiliyeti ile orantılı olarak yüksek bir otomobil, yine off-road sürüşlerde koruma sağlaması amacıyla siyah plastik kaplama ile gelmesi bekleniyor. Arka kısım hafifçe öne doğru yatık, kıvrımlı arka lambalar ve tavan spoyleri arkadaki diğer özellikler.

 

Modelde Jeep Renegade’in small-wide adı verilen önden çekişli platformu kullanılacak. Motorlar arasında 2.0 litre Tigershark benzinli motor ve 2.0 litre MultiJet II dizel bulunması bekleniyor. Vites seçenekleri ise 6 kademe manuel ve 9 kademe otomatik. Yüksek donanım seviyelerinde dört çekişli sürüş sistemi bulunması bekleniyor.

Son Güncelleme : 27 Ocak 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo