Yeni Jaguar F-Type SVR 2016 Cenevre'de

Ototeknikveri     28 Ocak 2016 02:10

Jaguar F-Type modelinin sportif seçeneği olan SVR'yi 2016 Cenevre Otomobil Fuarı'nda sergileyeceğini duyurdu. Yeni Jaguar F-Type SVR saatte 320 km'ye çıkabiliyor

Yeni Jaguar F-Type SVR 2016 Cenevre'de
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Jaguar yeni F-Type SVR modelini Cenevre Motor Show'da tanıtacağını açıkladı. Bu yaz satışa çıkacak yüksek performanslı model gündelik kullanım kolaylığını korurken spor otomobilin tüm potansiyelini de sunmak üzere tasarlanmış. Firma modelin detaylarını şimdilik gizli tutuyor ancak agresif bir ön yüz, daha geniş hava girişleri ve yeni bir difüzör araçta ilk dikkat çeken unsurlar oluyur. Spor otomobil aynı zamanda havalandırmalı kaput, titanyum egzoz sistemi ve otomobilin hızına göre otomatik açılan ya da geri çekilen aktif arka spoyler ile donatılmış. Ayrıca araçta 20 inç dövme alüminyum jantlar ve Pirelli P Zero lastikler de görev alıyor. İç kabin büyük oranda önceki model ile benzer olsada spor direksiyon, fırçalanmış alüminyum dekorasyonlar ve baklava desenli kapitone Performance koltuklar bu versiyonunun farklılıkları olarak karşımıza çıkıyor.

Model gücünü 5.0 litre V8 motordan alacak. Motorun çıkış gücü 575 hp, tork değeri ise 699 Nm. F-Type SVR sekiz kademe otomatik vites ve dört çekişli sürüş sistemi ile geliyor. Bu özelliklerle otomobil sıfırdan saatte 100 km hıza 3.7 saniyede çıkabiliyor. Maksimum hız ise saatte 320 km. Cabriolet versiyon da benzer bir performans gösteriyor, maksimum hızı saatte 310 km.  

Son Güncelleme : 28 Ocak 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo