Mercedes V Serisi, EXCLUSIVE ile Daha Lüks

Ototeknikveri     09 Şubat 2016 08:21

Mercedes V Serisi büyük MPV modeli için lüks EXCLUSIVE donanım seviyesini tanıttı. Yeni versiyonla birlikte pek çok lüks özellik yeni Mercedes V Serisi'nde sunulmaya başlanıyor.

Mercedes V Serisi, EXCLUSIVE ile Daha Lüks
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Mercedes V Serisi ailesinin en üzerinde yer alacak EXCLUSIVE versiyonu panoramik açılabilir tavan, Nappa deri döşeme ve 16 hoparlörlü Burmester surround ses sistemine sahip. Şık MPV ayrıca 19 inç alaşım jantlar, spor bir süspansiyon ve V Class serisinin amiral gemisi modeli olduğunu vurgulayan “EXCLUSIVE” logoları ile sunuluyor. Mercedes yeni V Serisi EXCLUSUVE modelinin iç kabininde fırçalanmış alüminyuma yer vermiş. Hava girişleri gümüş krom renginde, tavan astarı ise siyah ya da porselen DINAMICA renginde. Pedli kol koyma kısmı ile yeni ve büyük orta konsol dikkat çekiyor. Bu kısımda soğutmalı bölme, ısıyı koruyan özel bardak tutucular ve LED aydınlatma da bulunuyor.

 

Sürücü ve ön yolcu elektrikli ayarlanabilir koltuklarında ısıtma ve havalandırma özellikleri sunuluyor. Güvnelik cephesinde ise dikkat asistanı, yan rüzgar asistanı ve 360 derece çevre görüşü sunan kameralı aktif park asistanı gibi standart özellikler bulunuyor.

 

Mercedes V Serisi EXCLUSIVE 79 bin 911 Euro'luk başlangıç fiyatı ile Almanya'da satışa sunuluyor.

 

Öte yandan, bu aydan itibaren standart V Serisi de bahsi geçen geniş orta konsol ve arka yolcular için iPad tutucu gibi ekstra özellikler ile gelecek. AMG Line versiyonu da standart V Serisi'nde  tercih edilebiliyor. Ayrıca V Serisi Marco Polo karavan da 19 inç tekerlekler ile AMG stili sunacak.

 

Son olarak, Haziran'dan itibaren Mercedes me connect hizmetleri 20 piyasada bulunabilecek ve V Serisi sahiplerine MPV araçlarını akıllı telefonlar, tabletler ve PC'ler ile entegre etme olanağı sunacak.

Son Güncelleme : 09 Şubat 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo