Ssangyong Tivoli XLV 2016 Cenevre'de Tanıtılacak

Ototeknikveri     16 Şubat 2016 06:32

Ssangyong Tivoli crossover serisini bu yaz daha uzun, daha geniş XLV modeli ile genişletecek. Yeni Ssangyong Tivoli XLV 2016 Cenevre Otomobil Fuarı'nda sergilenecek.

Ssangyong Tivoli XLV 2016 Cenevre'de Tanıtılacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

İlk olarak geçen Eylül ayında Frankfurt Motor Show'da tanıtılan XLV Air konsepti üzerine inşa edilen modelin üretime hazır versiyonu gelecek ay Cenevre Otomobil Fuarı'nda olacak. Tivoli XLV standart Tivoli ile aynı 2600 mm aks açıklığını koruyor ancak arkada C sütunundan 235 mm uzatılmış, iç kabin ve depolama için daha fazla alan yaratılmış. Taşıma kapasitesi koltuklar açık vaziyetteyken 720 litreye çıkmış, standart modelde bu rakam 423 litreydi. Konsept standart Tivoli ile neredeyse aynı görünecek ancak arkada bazı ufak stil değişiklikleri olacak, böylece XLV kendisinden daha kısa kardeşinden ayrılacak. Motor seçenekleri aynı kalıyor, Tivoli'de sunulan 1.6 litre dizel ve benzinli motorlar devam ediyor. Bunlar altı kademe manuel ya da otomatik viteslerle birlikte geliyor. Modelde iki ya da dört çekişli sürüş sistemi tercih edilebiliyor.

 

Ssangyong, Tivoli XLV'nin farklı yaşam tarzlarının ihtiyaçlarını karşılayabilecek esnekliği sağladığını belirtiyor. Tivoli XLV'nin standart versiyonla benzer donanım seviyeleri ve seçeneklere sahip olması bekleniyor. Fiyatlar henüz onaylanmadıysa da, Tivoli XLV adlı uzatılmış versiyonun standart Tivoli fiyatından yaklaşık 5.000 TL daha pahalı olacağı tahmin ediliyor.

Son Güncelleme : 16 Şubat 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo