Yeni BMW X4 M40i Özellikleri ve Detayları

Ototeknikveri     21 Şubat 2016 10:20

BMW, sportif tasarımlı SUV modeli X4'ün motor özellikleri ile de sportif tatlar sunan BMW X4 M40i seçeneğini tanıttı.

Yeni BMW X4 M40i Özellikleri ve Detayları
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni BMW X4 M40i, BMW X4 model serisinin en iyi modeli olmakla beraber premium orta sınıftaki Spor Aktivite Coupé (SAC) segmentinde yeni standartları belirliyor. Yeni BMW X4 M40i için geliştirilen ve dünya prömiyeri yapılan altı silindirli sıralı motor M Performance Twinpower Turbo Teknolojisine ve üç litrelik hacme sahip. Bu motor, 360 beygir güç ve 465 Nm azami tork üretiyor. (ortalama yakıt tüketimi: 8,6 l/100 km, ortalama CO2 emisyonu: 199 g/km). 0-100 km/sa hızlanma 4,9 saniyede gerçekleşiyor ve azami hızı 250 km/sa’tir.

 

Otomobilin özellikleri arasında M Performance ayarlı ön aks üzerinde daha fazla bombe bulunan sportif yürüyen aksam, adaptif Dinamik Amortisör Kontrolü ve gelişmiş frenleme sistemi yer alıyor. Arkadan itiş özellikli BMW xDrive akıllı dört çeker sistemi, her koşulda M sürüş dinamikleri ve üstün performans sunuyor.

 

Üstün Performanslı karma lastikler ile (opsiyonel) 20 inç M hafif alaşım jantlar, her iki yanında Krom Siyah kaplamalı egzoz çıkışı bulunan valf kontrollü sportif egzoz sistemi, iç kısımda renk vurguları ve seçili M elemanları (M deri direksiyon, M vites kolu, gösterge paneli üzerinde dijital model yazısı), BMW X4 M40i'nin tipik M karakterini mükemmel bir şekilde yansıtıyor.

 

Ayırt edici görünüm
Yeni BMW X4 M40i modelinin dış tasarımı, BMW M Performance otomobilleri tarafından belirlenen yüksek standartları açık bir şekilde ortaya koyuyor. Yeni BMW X4 M40i modelinin ön kısmında bulunan özel renk vurguları, metalik Demir Grisi yan aynalar, Üstün Performanslı karma lastikler ile (opsiyonel) 20 inç, çift kollu M hafif alaşım jantlar ve her iki yanında Siyah Krom kaplamalı egzoz çıkışları bulunan valf kontrollü spor egzoz sistemi, otomobilin benzersiz karakterini ön plana çıkarıyor. İç tasarımda da tipik BMW M özellikleri her an görülebiliyor. M deri direksiyon, M vites kolu, spor koltuklar ve modele özgü kapı eşikleri, tıpkı gösterge panelinde bulunan dijital “X4 M40i” yazısı gibi daha otomobile binmeden üstün sürüş keyfinin sinyalini veriyor.

 

Güçlü ve ekonomik
Yeni geliştirilen M Performance TwinPower Turbo altı silindirli sıralı benzinli motor, üç litrelik kapasitesinden 5.800-6.000 dev/dak. arasında 360 beygir güç ve azami 465 Nm tork üretebiliyor (ortalama yakıt tüketimi: 8,6 l/100 km, ortalama CO2 emisyonu: 199 g/km). BMW X4 M40i, yüksek performanslı motoru ve gelişmiş M Performance Twinpower Turbo Teknolojisi ile 100km/sa hıza 5 saniyeden kısa bir süre içerisinde hızlanarak azami 250km/sa hıza ulaşıyor (elektronik olarak sınırlandırılmıştır).

Son Güncelleme : 21 Şubat 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo