Toyota Proace Verso Cenevre Motor Show'da olacak

Ototeknikveri     23 Şubat 2016 02:42

Toyota Proace Verso tanıtımı Mart ayı başında yeni Hilux ve C-HR crossover ile birlikte Cenevre Motor Show'da yapılacak.

Toyota Proace Verso Cenevre Motor Show'da olacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni büyük MPV Toyota Proace Verso, devam eden PSA – Toyota ortaklığı kapsamında mimarisinin büyük kısmını Citroen Spacetourer ve Peugeot Traveller ile paylaşıyor. Yeni model Peugeot ve Citroen'deki akrabaları gibi üç farklı boyda sunulacak ve 9 kişi taşıyabilecek. Bu piyasa segmenti şu an Toyota tarafından boş bırakılmış durumda. Verso ve Prius+ MPV'ler sadece yedi koltuğa sahip. Toyota, Proace Verso ile ilgili henüz detay vermedi ancak modelde “gelişmiş güvenlik ve kullanım kolaylığı” teknolojilerinin bulunacağını belirtiyor.

 

Citroen ve Peugeot kardeşlerinde sunulan motorlar arasında bu markaların diğer modellerinde de yer bulan 2.0 BlueHDi 150 hp S&S ve 2.0 litre 180 hp dizel motorlar bulunuyor. Proace Verso'da ise mevcut Toyota motorları kullanılacak, muhtemelen bunlar arasında Avensis ve RAV4'den bildiğimiz 141 hp 2.0 D-4D de olacak, diğer seçeenkelrin ise 1.6 litrelik dizelden oluşması bekleniyor. 

 

Toyota otomobillerde hibrit sistemler artarken, Proace Verso'nun da hibrit olarak sunulması yüksek olasılık. Toyota'nın henüz bunu doğrulamadığını da belirtelim. Citroen Spacetourer ve Peugeot Traveller da adaşları Spacetourer Hyphen ve Traveller i-Lab konseptleri ile birlikte Cenevre'de çıkış yapacak modellerden.  

Son Güncelleme : 23 Şubat 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo