Mercedes C Serisi Cabrio Tanıtıldı

Ototeknikveri     01 Mart 2016 02:33

Mercedes-Benz açık hava sezonunu C Serisi cabriolet ile açıyor. Yeni cabriolet modelin tasarımı modern lüksü genç bir dokunuşla yorumlayacak.

Mercedes C Serisi Cabrio Tanıtıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Çok sayıda yüksek kalite detaya sahip modelin özgün karakteri en çok tavanı açıkken ortaya çıkıyor. Cabriolet opsiyonel olarak AIRCAP otomatik rüzgar kesme sistemi ve AIRSCARF boyun seviyesi ısıtma sistemi de sunuyor. Bu özelliklerle otomobilde yılın 365 günü konfor sağlanabiliyor. Verimli ve güçlü motorlar 115 – 270 kW (156 – 367 hp) arası güç çıkışına sahip. Dinamik sürüşler için tasarlanmış süspansiyon (opsiyonel AIRMATIC havalı süspansiyon ile), sportif ve kıvrak sürüş sağlıyor. Yeni 9G-TRONIC otomatik vites tüm motor versiyonları için mevcut. Sürüş yardımı sistemleri ve modern multimedya sistemi de otomobilde yer buluyor. Yeni C Serisi Cabriolet bu yılın yaz aylarında piyasada olacak.

 

Daimler AG Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Thomas Weber yeni model için “Yeni C Serisi Cabriolet, Mercedes-Benz’in lüks cabriolet otomobiller dünyasına girişi temsil ediyor. Sportif ve genç bir stile sahip otomobil yıl boyunca açık havada sürüş keyfi yaşatıyor” diyor.  

Son Güncelleme : 01 Mart 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo