Yeni Renault Megane Sport Tourer Cenevre'de

Ototeknikveri     01 Mart 2016 10:11

Renault'unn yeni Megane Sport Tourer ve yeni Sport Tourer GT modelleri Cenevre Otomobil Fuarı'nda sergileniyor.

Yeni Renault Megane Sport Tourer Cenevre'de
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Renault, Cenevre Otomobil Fuarı’nda aynı zamanda yeni MEGANE Sport Tourer’ı ve yeni MEGANE Sport Tourer GT’nin dünya prömiyerini gerçekleştiriyor. Üstelik modelin hatchback, GT ve GT Line versiyonlarının lansmanının üzerinden sadece iki ay geçtikten sonra. Dinamik ve zarif yeni MEGANE Sport Tourer bir dizi bagaj düzenleme seçeneği sunan sezgisel, modüler bir iç mekânı, segmentinin en iyi yük uzunluğu ile bir araya getiriyor. Yeni MEGANE Sport Tourer GT büyük bir taşıma kapasitesine, dört tekerlekten manevra sistemli 4CONTROL teknolojisine ve Renault Sport imzası taşıyan bir stile sahip. MEGANE’ın bu iki versiyonu Eylül ayında satışa çıkacak.

Renault ZOE Swiss Edition

Avrupa’nın bir numaralı elektrik motorlu otomobil markası olan Renault sıra dışı gövde rengi, Premium deri döşemeleri ve Bose® audio sistemi ile dikkat çeken ZOE’nin limited edition lüks versiyonu olan ZOE Swiss Edition’u sunuyor. Bu versiyon Avrupa çapında farklı isimlerle pazarlanacak.

 

Renault inovasyonları

Renault, 10 yeni modelin lansmanını içeren 2015/2016 ürün atağı kapsamında Cenevre Otomobil Fuarı’ndaki standında Avrupa pazarlarının en genç serisini sergiliyor. Ve buna ek olarak yeni modellerdeki çığır açıcı altı inovasyon da bu stantta sergileniyor (4CONTROL ve MULTI-SENSE teknolojisi, Hybrid Assist, modüler iç mekânlar, yeni SCENIC’deki en yeni sürüş yardımcıları, R-LINK 2 ve R240 motor).

Son Güncelleme : 01 Mart 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo