Volkswagen Phideon Prömiyeri Cenevre Motor Show’da Yapıldı

Ototeknikveri     02 Mart 2016 02:36

Volkswagen Phideon modelinin prömiyeri 2016 Cenevre Uluslararası Otomobil Fuarı’nda gerçekleştirildi.

Volkswagen Phideon Prömiyeri Cenevre Motor Show’da Yapıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni lüks sedan bu yıl içinde Çin’de piyasaya çıkacak. Model şıklık ile maksimum dinamik performansı birleştiriyor. Volkswagen’in lüks segmentinin geleceği spor bir sedan otomobil olarak Çin’de yılın üçüncü çeyreğinde üretime geçirilecek. Phideon, Volkswagen’in lüks modellerinin tasarım dilini yeniden tanımlıyor. Almanya’da geliştirilen dört kapılı coupe kendisini hem spor sedan olarak hem de özel şoförlü limuzin olarak konumlandırıyor. Phideon’un dış cephesi yumuşak geçişlere ve net çizgilere sahip. Enerjik biçimde eğimli ön kısım ve keskin omuz çizgisi, arka kısımdaki coupe tarzı eğimli çatı ile uyum içinde. Otomobil 5 metrenin üzerindeki uzunluğunun yanı sıra, C şeklindeki güçlü radyatör ızgarası, çarpıcı krom bileşenler ve dış ambiyans aydınlatması ile de dikkat çekiyor.

 

İç kabinde lüks hissi üst düzeyde. Arka yolcu kompartmanı bir oturma salonu karakterine sahip. Volkswagen kokpitte ise çığır açan teknolojilere yer vermiş. Bunlar arasında yeni geliştirilen sanal 3 boyutlu ve şoför modlu Active Info Display sistemi öne çıkıyor. Bu sistemle yolcular da multimedya sistemine bilgi gönderebiliyor.

 

Yeni Volkswagen Phideon ile firma tasarım ve inovatif teknolojinin şık bir şekilde birleştirildiği bir geleceğin kapılarını aralıyor.

Son Güncelleme : 02 Mart 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo