Volkswagen 2016 Cenevre Yenilikleri

Ototeknikveri     02 Mart 2016 03:19

Volkswagen 2016 Cenevre Otomobil Fuarı'nda T-Cross Breeze ve up! modellerini tanıtıyor

Volkswagen 2016 Cenevre Yenilikleri
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Volkswagen’in yeniden yapılanması devam ediyor. Dün başlayan Cenevre Uluslararası Otomobil Fuarı’nda firma mobilitenin geleceğini temsil eden iki modelinin prömiyerini gerçekleştirdi: açık tavanlı T-Cross Breeze konsept otomobil ve pek çok inovatif özelliğe sahip yeni “up!”. Las Vegas Tüketici Elektroniği Fuarı’nda (CES) BUDD-e modelini tanıtan Volkswagen, Cenevre’de de ziyaretçileri yenilikçi bir konsept otomobil ile şaşırtmayı ihmal etmedi. T-Cross Breeze, Volkswagen’in en kompakt SUV modeli, aynı zamanda sıfınının ilk açık tavanlı SUV’si. Uygun fiyatlı cabriolet otomobilin oturma pozisyonu mükemmel görüş açısı için yükseltilmiş. Tıpkı BUDD-e gibi, T-Cross Breeze de düğmelerin azaltıldığı dijital kontrol konseptine sahip. Volkswagen Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Herbert Diess yeni model ile ilgili şunları söylüyor: “2016 Volkswagen için yeni başlangıçların yılı oldu. T-Cross ile geleceğin Volkswagen modellerine de bakış atmış oluyoruz. SUV serimizi genişleteceğiz ve gelecekte tüm önemli segmentlerde en az bir SUV model sunacağız”.

“up!” modelinin yeni versiyonu ise küçük otomobiller segmentinde hareket yaratacak. Modelde sürüş sistemlerinin çeşitliliği etkileyici. “up!” için güçlü benzinli motor seçenekleri ve verimli doğal gazlı ya da elektrikli motor seçenekleri sunuluyor. Yani modelde herkes için doğru motor var. En üst versiyonda maksimum çıkış gücü 66 kW / 90 PS (TSI). Modelde üç donanım seviyesi var, bunun yanı sıra bir cross model, bir de “load up!” mikro kamyonet modeli sunuluyor. Kişiselleştirme için de çok sayıda seçenek mevcut. Yeni dış cephe renklerine ve koltuk döşemelerine ek olarak “up!” modern çıkartma tasarımları ile de süslenebiliyor. Bir diğer inovasyon ise akıllı telefon entegrasyonu: akıllı telefonlar bir uygulama aracılığı ile otomobile kusursuz şekilde bağlanarak bir araç içi bilgisayar haline gelebiliyor, navigasyon sistemi, müzik çalar ve başka pek çok fonksiyonu birarada barındırıyor.

 

Müzik severler için ise Volkswagen prestijli ses uzmanı BeatsAudio™ ile birlikte geliştirilmiş “up! Beats” ses sistemini sunuyor. 300 watt gücündeki ses sistemi yedi hoparlöre sahip ve etkileyici ses deneyimi yaşatıyor. Hip-hop, heavy metal, rock ya da pop, bu ses sistemi ile müzik gerçekten hissedilebiliyor.

Son Güncelleme : 02 Mart 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo