Yeni Alfa Romeo Giulia Segmentinde Çığır Açıyor

Ototeknikveri     02 Mart 2016 11:55

Özgün İtalyan tasarımı ile yeni Giulia kusursuz bir orantı duygusu, sadelik ve olağanüstü kalitede yüzeyler sunuyor. Otomobilin tasarımı sürücüyü tam merkeze koyuyor.

Yeni Alfa Romeo Giulia Segmentinde Çığır Açıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Arkadan çekişli sürüş sisteminin seçilmesi Alfa Romeo efsanesinin otantik köklerine bir saygı duruşu olmasının yanı sıra aynı zamanda yüksek performans, sürüş keyfi ve canlandırıcı bir sürüş için teknik bir çözüm. Giulia’nın öne çıkan diğer özellikleri arasında iki aks arasında optimal ağırlık dağıtımı, sofistike süspansiyon sistemi (Alfa Romeo patentli) ve segmentinin en doğrudan direksiyonu yer alıyor. Ayrıca, Alfa Romeo Giulia sıradışı motor performansı ve karbon fiber, alüminyum, alüminyum kompozit ve plastik gibi ultra hafif materyallerin bolca kullanılması ile dikkat çekiyor. Böylece en iyi ağırlık – güç oranı sağlanıyor.

 

Alfa Romeo geleneklerini korurken, yeni Giulia segmentte çığır açan benzersiz teknik çözümler sunuyor. Entegre Fren Sistemi (IBS) fren mesafesini ciddi oranda azaltıyor, aktif süspansiyon ise sıradışı konfor sunuyor. Quadrifoglio versiyonuna özel tork yönlendirme teknolojisi arka akstaki iki tekerlek arasında mükemmel tork dağılımı sağlıyor. Active Aero Splitter ise aktif yüksek hız bastırma kuvveti sağlıyor.

 

Cenevre’de dört versiyon tanıtılıyor: Üç Giulia Super versiyonu 180 HP 2.2-litre dizel ya da 200 HP 2.0-litre benzinli motor ile geliyor, bir de 510 HP 2.9-litre V6 BiTurbo benzinli motorlu Giulia Quadrifoglio sunuluyor. Giulia Super versiyonları yüksek kalite deri koltuk döşemeleri, gerçek ahşap iç kabin yüzeyleri ve 18” jantlara sahip. 8.8” Connect 3D Nav multimedya sistemi ve direksiyon üzerindeki alüminyum vites değiştirme pedalları da versiyonun ilave özelliklerinden.

 

Giulia Quadrifoglio yarış kırmızısı rengi ile dikkat çekerken, 19” ultra hafif tekerlekler, karbon seramik frenler ve karbon fiber iskeletli Sparco koltuklar versiyonun ilave özelliklerinden.

Son Güncelleme : 03 Mart 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo