Volvo Otomobiller için Yeni Polestar Ürünleri

Ototeknikveri     07 Mart 2016 05:05

Polestar, Volvo sürücülerine daha da fazla sürüş keyfi sunacak yeni yüksek performanslı ürünlerini Polestar Performance Parts adı altında tanıtıyor.

Volvo Otomobiller için Yeni Polestar Ürünleri
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Polestar Performance Parts, Volvo S60, V40, V60 ve XC60 modelleri için şasi parçaları, jantlar, egzoz, iç kabin ve dış cephe ayrıntıları ve daha fazlasını sunuyor. Polestar CEO’su Niels Möller yeni ürünlerle ilgili açıklamasında “Polestar Performance Parts ile ilgili uzun zamandır tüm dünyadaki müşterilerimizden güçlü geridönüşler vardı. Talebi karşılayabildiğimiz için memnunuz. Bu ürünler Volvo otomobillerinin zaten güçlü olan performans, yol tutuşu ve sürüş keyfini daha da yukarılara taşıyacak” dedi. Tüm ürünler performans odaklı olarak geliştirildi ve Polestar ile motor sporları ortağı Cyan Racing firmasının mühendis ve yarış sürücülerinin 20 yılı aşkın deneyimi ürünlere yansıtıldı.

 

Polestar Ar-Ge direktörü Henrik Fries ürünlerin ardındaki deneyim ve ustalık için şunları söylüyor: “Yarış pistlerinde şampiyonluğun tek etapta kazanılmadığını öğrendik. Başarımızın sırrı sürücünün her durumda rahatça kontrol edebileceği, dengeli ve hassas otomobiller yaratmak. Pistlerde öğrenilen dersler otomobillerimizin ve performans ürünlerimizin geliştirilmesine aynen yansıtıldı. Yeni Polestar Performance Parts serisinde de bu felsefeyi görüyoruz”.

Polestar Peformance Parts ürünleri tam paket olarak satın alınabilecek, pakette şasi parçaları, jantlar, lastikler, egzoz, ayrıca dış cephe ve iç kabin parçaları bulunacak. Bütün bu bileşenler özellikle Polestar Performance Optimisation ile birlikte daha iyi bir sürüş deneyimi sunacak. Ürünler ayrı ayrı paketler halinde de alınabilecek.

 

Tüm parçalar Volvo ile birlikte yüksek standartlarla geliştirildi ve test edildi. Bu işlemler kusursuz bir görünüm uygunluğu ve kalitesini garantiliyor, Volvo fabrika garantisine etki etmiyor ve sürüş keyfini arttırıyor.

 

Polestar Performance Parts Nisan ayından itibaren Volvo bayilerinde olacak. Fiyatlar henüz açıklanmadı. Zaman içinde daha fazla Volvo modeli Polestar Performance Parts serisine dahil edilecek.

Son Güncelleme : 08 Mart 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo