Seat Ateca'nın Öne Çıkan Özellikleri

Ototeknikveri     09 Mart 2016 11:53

Yeni Seat Ateca: Stil, Dinamikler ve Şehir Maceraları İçin Kullanışlılık

Seat Ateca'nın Öne Çıkan Özellikleri
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Seat ilk SUV modelini tanıtıyor. Yeni Ateca özgün tasarım, dinamik sürüş keyfi ve şehiriçi kullanım esnekliğini birarada sunuyor. En üst kalite bağlanabilirlik, güncel asistan sistemler ve tutumlu tüketim modelin dikkat çeken teknolojik özellikleri arasında ve bu özellikler Ateca’yı segmentinin en inovatif SUV’lerinden birisi yapıyor. Arabayı gerçek bir Seat yapan en önemli etkenler olağanüstü kalite, hassas üretim ve çekici fiyat – kalite oranı. Ateca her günü ve her bir kilometreyi değerli bir deneyim haline getiriyor. Seat Yürütme Komitesi Başkanı Luca de Meo yeni model için “Seat Ateca, başarılı Leon ve Ibiza’nın ardından markamızın yeni temel taşlarından birisini oluşturacak. Batı Avrupa’da satışlar %25 artarken SUV segmenti bize sonsuz fırsatlar sunuyor. Dahası, SUV modelin çıkışı marka imajının gelişmesinde önemli rol oynayacak” diyor.

 

Seat Ateca’nın ön satışları bahar aylarında başlayacak. Model geniş seçeneklerle çıkacak. Turboşarjlı TSI benzinli ve TDI dizel motorların güç çıkışları 85 kW/115 PS – 140 kW/190 PS arasında değişecek. Önden çekişli ve dört çekişli sürüş sistemi seçeneklerinin yanı sıra manuel ve çift debriyajlı vitesler arasından da sçeim yapılabilecek. 

 

Dikkat çeken teknoloji seçenekleri arasında tam LED farlar ve inovatif trafik sıkışıklığı asistanı, yeni acil durum asistanı, 8 inç dokunmatik ekranlı multimedya sistemleri ve Full Link bağlanabilirliği bulunuyor. Üç donanım seviyesi her zevke uygun renk seçenekleri ve en üst kalite materyaller ile sunuluyor. En üst donanım seviyesi ise Ateca XCELLENCE.

 

Seat Ar-Ge’den Sorumlu Başkan Yardımcısı Dr. Matthias Rabe modelle ilgili şunları söylüyor: “Ateca tamamen duyusal bir otomobil ve sıradışı iç kabin ve dış cephe kalitesi ile Seat tasarım DNA’sını aynen yansıtıyor. İlk SUV’mizde heyecan verici teknolojiler ve inovasyonlar sunarak daha fazla güvenlik ve daha fazla kullanışlılık sağladık. Herşeyden önce, Ateca olabilecek en dinamik biniş deneyimini ve olağanüstü bir sürüş deneyimi sunuyor. Ateca hem on-road hem de off-road kullanımda kıvraklığı ve heyecan verici yetenekleri ile segmentte yeni standartlar belirleyecek”. 

 

Seat geleneğine uygun şekilde, Ateca ismini İspanyol coğrafyasından alıyor. Modele adını veren Ateca köyü İber yarımadasının kalbinde, Saragossa’nın batısında bulunuyor. 

Son Güncelleme : 09 Mart 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo