2017 Renault Maxthon'dan İlk İpucu

Ototeknikveri     19 Nisan 2016 03:24

Renault'un Koleos modelinin yerini alacak yeni SUV modeli, firmanın Twitter kanalında yayınlanan bir video ile kısmen ortaya çıktı.

2017 Renault Maxthon'dan İlk İpucu
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni büyük SUV modelini yeniden canlandıracak ve Renault-Nissan ortaklığında Nissan X-Trail ile aynı mimariyi paylaşacak. Büyük SUV daha önce küçük kardeşi Kadjar ile birlikte test edilirken görüntülenmiş ve bu görüntülerde iki modelin boyut farkı ortaya çıkmıştı. İpucu videosunda sadece bir far görünse de modelin Megane ve Talisman’da da görülen girift tasarımı devam ettirdiği anlaşılıyor. LED gündüz sürüş ışıkları ve C şekilli ana lambalar bunun bir parçası olarak yer alıyor. Şu anki Koleos Kore’de üretiliyor ve pek çok piyasada satılıyor. Model 2011 yılında düşük satış rakamları nedeniyle İngiltere piyasasından çekilmişti. Koleos ismi henüz onaylanmadı ve modelin adının “Maxthon” olabileceği de söyleniyor ancak bu modelin hangi isimle olursa olsun şu anki Koleos’un yerini alacağı kesin. Nissan’ın X-Trail ile Avrupa pazarlarındaki varlığı Koleos’un halefinin de bu piyasalarda yer alması ihtimalini güçlendiriyor.

 

Renault detaylarla ilgili ağzı sıkı davransa da yayınlanan ipucu videosunun zamanlaması gelecek hafta Pekin Motor Show’da aracın tamamen görebileceği anlamına geliyor olabilir. 

 

Yeni modelin fiyatlarının Kadjar ile Nissan Qashqai’nin üzerinde X-Trail ile yakın olması bekleniyor.  

Son Güncelleme : 20 Nisan 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo