Makyajlı Skoda Octavia Çin’de görüntülendi

Ototeknikveri     21 Nisan 2016 04:33

Şu anki üçüncü nesil Skoda Octavia 2013 yılında piyasaya çıkmıştı, bu senenin ortalarına doğru ise Çin pazarın da güncellenecek.

Makyajlı Skoda Octavia Çin’de görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Skoda, Çin’de bu yıl için modele ufak bir makyaj hazırlığı içinde. Çinli medya kuruluşu Sina, Çin’e özel Skoda Octavia’nın güncellenmiş halinden casus fotoğraflar yayınladı. Fotoğraflarda farlarda yeni LED aydınlatma ve ön tamponda daha sportif bir stil göze çarpıyor. Şık sis lambaları ve krom şeritlerle süslenmiş yeni alt panjur da makyajla birlikte gelen değişikliklerden. Bunlar dışında modelde bir değişiklik bulunmuyor.Global Skoda Octavia avrupa pazarı için gelecek yıl daha kapsamlı bir güncellemeden geçecek. Haberlere göre modelde Mercedes-Benz’in bir nesil önceki Mercedes E-Class’ta kullandıklarına benzer yeni bir çift ikiz far bulunacak. Güncellenen Octavia’nın nasıl görüneceğine ilişkin fikir veren bir dijital çizim de hazırlandı.

 

Modelin şu anki motorlarına ilave olarak yeni 1.0 litre, üç silindirli, 115 hp gücünde motor seçeneğide eklenecek. Yeni motor şu anda bazı Volkswagen Grup modellerinde kullanılan 1.0 litre TSI benzinli motor olacak.

 

 

Son Güncelleme : 22 Nisan 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo