Yeni Kasa Renault Grand Scenic Avrupa’da Görüntülendi

Ototeknikveri     24 Nisan 2016 09:00

Bu yaz aylarında tanıtılması beklenen yeni kasa Renault Grand Scenic Avrupa yollarında yapılan testler sırasında görüntülendi.

Yeni Kasa Renault Grand Scenic Avrupa’da Görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Renault dördüncü nesil Renault Scenic modelini geçen ay 2016 Cenevre Motor Show’da firmanın yeni tasarım kimliğini yansıtan tamamen yeni tasarımı ile tanıttı. Firma yeni Renault Grand Scenic modelinin ise Avrupa’da Haziran – Ağustos ayları içinde tanıtılacağını, yıl sonundan önce de satışa çıkartılacağını açıkladı. Çıkışına aylar kala, modelin test aracı Avrupa’da test esnasında görüntülendi. Test aracı ağır kamuflaj altındaydı ancak C sütununun ardında genişletilmiş gövde görülebiliyor. Daha da önemlisi, yeni Grand Scenic, standart Scenic modelinden farklı arka lambalara sahip olacak. İki model arasındaki farklılık belirgin olsa da tasarımın son hali henüz karşımızda değil.

 

İç kabinin iki sıralı versiyon ile benzer olacağı biliniyor. Renault’nun üçüncü oturma sırasını bank şeklinde mi yoksa bağımsız koltuklar şeklinde mi yapacağı henüz açıklanmadı. Yeni Scenic 40 mm daha uzun, aks açıklığı da eski Scenic’den 32 mm daha uzun. 2016 Renault Grand Scenic için de benzer boyutlar bekleniyor.

 

Temelinde CMF platformu bulunan Renault Grand Scenic yeni Renault Scenic ile aynı Tce 1.2 litre benzinli ile dCi 1.5 ve 1.6 litre dizel motor seçenekleriyle sunulacak. Vites seçenekleri arasında 6 kademe manuel ve 7 kademe EDC (verimli çift debriyaj) otomatik vites bulunacak.

Son Güncelleme : 24 Nisan 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo