“Tüm alanlara eriş” Volkswagen yeni Tiguan’ın çıkış kampanyasını başlattı

Ototeknikveri     27 Nisan 2016 03:26

Tiguan’ın çok kanallı piyasa çıkışı kampanyası başladı. TV ve basılı medyanın yanı sıra dijital reklama da ağırlık verilecek. Kampanya tasarım, bağlanabilirlik ve sürüş yardım sistemlerine odaklanıyor.

“Tüm alanlara eriş” Volkswagen yeni Tiguan’ın çıkış kampanyasını başlattı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Volkswagen yeni Tiguan modelinin piyasaya çıkışı için iletişim kampanyasında bir sonraki aşamayı başlatıyor. Kampanya “Tüm alanlara eriş” sloganıyla TV’de, basılı medyada ve dış mekan reklamlarında da yer alacak. Başarılı kompakt SUV’nin ikinci nesli sadece tasarımıyla değil gelişmiş bağlanabilirlik özellikleri ve geniş kapsamlı sürüş yardımı sistemleriyle de etkiliyor. Yeni modelin Eylül 2015’te resmi dünya prömiyeri yapıldığından beri potansiyel müşteriler online olarak bilgi edinme şansına sahip. Örneğin tiguan.com adresindeki mikro web sitesinden ve sosyal medyadan bilgi edinilebiliyor. Volkswagen Binek Otomobiller pazarlama iletişimi yöneticisi Anders-Sundt Jensen kampanya ile ilgili şunları söylüyor: “Kampanyada modelin inovatif bağlanabilirlik özelliklerine odaklanıyoruz. Teknoloji ancak hayatımızı daha basit, daha güvenli ve daha konforlu hale getirdiği zaman anlamlıdır. Yeni Tiguan kesinlikle bunu yerine getiriyor”.

 

Reklam kampanyası dahilinde yeni Tiguan’ın kolaylıklarından faydalanan bir çiftin yer aldığı üç video da internette yayınlandı. Videolarda modelin off-road yetenekleri sergileniyor. Basılı medya ve açık hava reklamlarında yeni Tiguan şehir ortamlarında da görülüyor. Bu reklamlarda bağlanabilirlik özellikleri ve tasarım odak noktasında. Almanya’da kampanyanın sloganı “Aufregend innovativ” (heyecan verici inovatif), uluslararası alanda ise “Tüm alanlara eriş” kullanılıyor.  

Son Güncelleme : 27 Nisan 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo