2017 Opel Meriva’nın İç Kabini Ortaya Çıktı

Ototeknikveri     02 Mayıs 2016 05:12

Yeni nesil Opel Meriva’nın casus fotoğraflarında iç kabini ortaya çıktı. Ayrıca bu yıl piyasaya çıkması beklenen model için bir dijital çizim hazırlandı.

2017 Opel Meriva’nın İç Kabini Ortaya Çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Crossover alıcılarını cezbetmek üzere tasarlanmış 2017 Meriva bir önceki nesilden oldukça farklı, daha büyük boyutlara sahip ve daha sert ve güçlü bir görünüm sunuyor. Önde, Mokka X benzeri bir yüz, ince ön panjur ve LED farlar görüyoruz. Model plastik gövde kaplaması, karartılmış tavan, Adam modeline benzer D sütunu gibi özelliklere de sahip. Yakından bakıldığında, yontulmuş kaput, geriye doğru uzanan farlar ve krom yüzeyler görülüyor. Dijital çizimler üretim modelinin nasıl görüneceğine ilişkin bir tahmin sunarken, casus fotoğraflar Meriva’nın iç kabinini de ortaya çıkarttı. Ağır kamuflaj altında ancak prototipin üç kollu direksiyon, krom vites kolu ve kamuflajla kapatılmış bir multimedya sistemine sahip olduğu anlaşılıyor.

Modelle ilgili henüz fazla bilgi yok ancak PSA Peugeot-Citroen ile ortak geliştirildiği ve Citroen C4 Picasso / Grand C4 Picasso ve Peugeot 308’de de kullanılan EMP2 platformunu kullanacağı biliniyor. Meriva ayrıca 1.0 litre 3 silindirli 105 hp motordan turboşarjlı 125 hp – 150 hp arası 1.4 litre dört silindirli motora kadar çok sayıda farklı motor seçeneği sunacak.

Son Güncelleme : 03 Mayıs 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo