2017 Honda Civic Hatchback'in İçi de Görüntülendi

Ototeknikveri     03 Mayıs 2016 05:53

Yeni 1.5 litre dört silindirli benzinli motorla gelecek Honda Civic Hatchback'in iç mekanı da testler sırasında göründü.

2017 Honda Civic Hatchback'in İçi de Görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

2017 Honda Civic Hatchback üretime girmeye yaklaşırken bir prototipi Avrupa’da test esnasında kameralara yakalandı. New York Auto Show’da bir konsept ile önizlemesi yapılan model, Civic Sedan ve Civic Coupe’nin izinden giderek dikkatleri üzerine çeken şık bir tasarımla geliyor. Pek çok detay kamuflaj altında kalsa da otomobilin köşeli farları, çıkıntılı ön çamurluklar ve bagaj kapağında iki spoyler fark edilebiliyor. İç kabin yüksek kalite materyaller ve şık tasarımla etkileyici. 3 kollu direksiyon, metalik aksanlar ve multimedya sistemi kabindeki önemli özelliklerden. Dikkat çeken detay ise fotoğraflanan prototipte multimedya sistemi görünmüyor. 

Honda aracın özelliklerini gizli tutuyor ancak ABD’de turboşarjlı 1.5 litre dört silindirli motor ile sunulacağı firma tarafından resmi olarak onaylandı. Motor 174 hp gücünde olacak (tork 219 Nm), altı kademe manuel vites ve opsiyonel sürekli değişken (CVT) vitesle sunulacak. 2017 Honda Civic Hatchback bu yıl sonunda resmi olarak tanıtılacak ve 2017 yılında Civic Si ve Civic Type R versiyonları da gelecek. 

Son Güncelleme : 03 Mayıs 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo