Volkswagen’in Gençleri Wörthersee’de Yeteneklerini Sergiledi

Ototeknikveri     04 Mayıs 2016 04:01

Volkswagen’in genç çalışanları tarafından yaratılan 394 hp Golf GTI versiyonu Heartbeat adı ile bu hafta Wörthersee buluşmasında sergilenmeye başladı.

Volkswagen’in Gençleri Wörthersee’de Yeteneklerini Sergiledi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

20 – 26 yaşları arasındaki 12 kişilik çırak ekibi tarafından hazırlanan tek seferlik gösteri modeli 9 ayda şu anki haline kavuştu ve GTI Performance’ın turboşarjlı 2.0 litre motoru temel alındı. Mekanik ve yazılımsal geliştirmelerden sonra, maksimum güç 167 hp artarak Volkswagen’in en yeni Golf modeli 306 hp GTI Clubsport S’i geride bıraktı. Otomobil alçaltılmış süspansiyon üzerinde oturuyor ve alüminyum BBS 20 inç tekerleklere sahip. Agresif görünümlü kaporta iki tonlu gri finişle dikkat çekiyor. Bir diğer dikkat çekici özellik de 1360 watt ses sistemi. 400 hp’ye yakın bir Golf versiyonunu ilk kez görmüyoruz. R400 konsepti 2014 yılında tanıtılmıştı ve Pekin otomobil fuarında gösterilmesinin ardından üretime girmesi bekleniyordu ancak sonradan rafa kaldırıldı.

 

Golf R Variant Performance 35

 

Wörthersee’de Heartbeat modelinin yanı sıra bir başka modifiye Golf daha var, bu model için station 4 çekişli Golf R temel alınmış ve Variant Performance 35 adı verilmiş. Volkswagen’in Sachsen fabrikasından (Station Golf de burada üretiliyor) bir çırak ekibi tarafından yaratılan model 2.0 litre 345 hp motora sahip. Bu güç çıkışı diğer modelden daha düşük olsa da Variant Performance 35’in en önemli özelliği tamamen elle uygulanmış çok katmanlı dış cephe boyası. İç kabinde ise tavan döşemesinde LED yıldızlar bulunuyor. Variant Performance 35 de Wörthersee’deki diğer modifiye Golf gibi güçlü bir ses sistemine sahip. 12 hoparlörlü sistem 2500 watt gücünde.

Volkswagen yeni rekor kıran Golf GTI Clubsport S modelini de Wörthersee’de dünyada tanıttı. Tanıtım ile alakalı haberimize ulaşmak için linki tıklayınız.

Son Güncelleme : 05 Mayıs 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo