2016 Citroen Picasso Makyajlı Yüzüyle Ortaya Çıktı

Ototeknikveri     09 Mayıs 2016 07:12

2013 yılından bu yana satışta olan Citroen Picasso, sürüş güvenliğinin ve sürüş destek sistemlerinin ön plana çıktığı bir makyajdan geçti.

2016 Citroen Picasso Makyajlı Yüzüyle Ortaya Çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Güncel jenerasyon Citroen Picasso piyasaya çıktığı 2013 yılının Eylül ayından bugüne dünya genelinde 300 bin adetten fazla satma başarısı gösterdi. Picasso ülkemizde ise 4114 adet (Eylül 2013 - Nisan 2016) satış rakamına ulaştı. Bununla yetinmeyen Fransız üretici, aracı güncelleyerek daha yüksek satış adetlerine ulaşmak istiyor. Bu bilgiler ışığında makyaj operasyonu ile güncellenen Picasso ve ağabeyi Grand Picasso gün yüzüne çıktı. Makyajlanan Citroen Picasso eklenen teknolojik özellikleri, dış görünüşte yapılan hafif değişiklikler ve eklenen yeni motor seçeneği ile bulunduğu sınıftaki yerini sağlamlaştırmak istiyor. Aracın tanıtım videosunda eklenen teknolojik gelişmeler gösterilmekte. Kısaca 360 derece görüş, geri görüş kamerası, elektrikli bagaj kapağı, dokunmadan açılan bagaj kapağı, kör nokta uyarı sistemi, şerit takip sistemi, adaptif hız kontrol sistemi gibi teknolojik özellikler eklenmiş. Araçta görsel olarak ise ön tarafa eklenen krom çıtalar ilk olarak dikkat çeken detaylar arasında.

Yeni Citroen Picasso’da belkide en önemli değişiklik 130 hp lik 1.2 litre benzinli 6 ileri otomatik vitese sahip motor gelmekte. Motor ile ilgili teknik detaylara linkten ulaşabilirsiniz.

Son Güncelleme : 09 Mayıs 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo