Volvo V40 ve XC40 Konseptlerinden Yeni İpucu

Ototeknikveri     16 Mayıs 2016 05:22

Yeni Volvo V40 ve XC40 için Snapchat’ten ipucu görselleri yayınladı. Volvo modellerle ilgili markanın en küçük model ailesi “40 Serisi”ne ait olmaları dışında bir detay vermedi.

Volvo V40 ve XC40 Konseptlerinden Yeni İpucu
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Volvo konseptlerin ne tipte otomobillere ait olduklarınıaçıklamasa da İsveç'li üreticnin bu hafta iki farklı konsept otomobili tanıtacağı biliniyor. İki otomobilin firmanın sahibi Geely ile birlikte geliştirilen CMA platformunu kullanacağı da onaylandı. CMA platformu hem Geely’ye yeterince lüks ürünler üretme şansı verecek hem de daha karlı ve geniş Volvo 40 model serisini destekleyebilecek. Alışılmışın dışında, Volvo ipucu görselleri için Snapchat sosyal medya uygulamasını kullandı. Bu da firmanın daha küçük ve daha ucuz modellerle genç tüketicileri etkileme hedefini yansıtıyor. Fotoğraflardan birinde “Babanızın Volvo’su değil” sloganı görülüyor, bu da genç tüketicilere hitap eden bir slogan. Görseller konseptlerin karışık far demetinde “Thor’un Çekici” tipinde LED gündüz sürüş ışıkları ve sade ön kısım stili ile Volvo’nun şu anki tasarrım özelliklerini yansıtacağını da kanıtlıyor.

 

Yeni nesil Volvo V40 ve XC40 üç ve dört silindirli motorlardan güç alacak. Bir plug-in hibrit ve potansiyel tam elektrikli versiyonlar da geliştiriliyor.

   

Volvo XC40 muhtemelen 2017’de seride ilk piyasaya çıkan model olacak. Küçük crossover modellerin satış potansiyeli şu an piyasada patlama yapmış durumda. Firma içinden kaynaklar Infiniti QX30 ve Mercedes GLA rakibinin firmanın en çok satan modeli olabileceğini belirtiyor.

 

Volkswagen Golf’e rakip V40 hatchback ve Audi A3 sedan ya da BMW 2 Serisi sedan ile rekabet edebilecek küçük Volvo S40 sedan da XC40’ı arkadan takip edecek.

Son Güncelleme : 16 Mayıs 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo