Skoda 100 Bininci Yeni Superb'i Üretti

Ototeknikveri     18 Mayıs 2016 04:01

Skoda üçüncü nesil Superb otomobillerden 100 binincisini üretti. Otomobil Kvasiny’deki Skoda fabrikasında montaj hattından indi.

Skoda 100 Bininci Yeni Superb'i Üretti
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

İlk kez 2001’de piyasaya çıkan modelden tüm nesilleriyle toplam 850 bin adet üretildi. Superb için, Kvasiny fabrikasındaki üretim kapasitesi genişletildi ve modernize edildi. Model dünya çapında müşterilerin ilgisini çekiyor. Skoda Yönetim Kurulu Üyesi Michael Oeljeklaus üçüncü neslin dönüm noktası için “Bu modern otomobilin üretimi Kvasiny fabrikası ve çalışanlarının olağanüstü potansiyelinin bir kanıtı niteliğinde. Superb ismi otomotiv orta sınıfında en iyi ve en başarılı otomobillerden birisini simgeliyor. Üçüncü nesil model Superb’in başarı hikayesini önümüzdeki aylar ve yıllarda da sürdürecek” diye konuştu.

 

Üretimi Mart 2015’te başladığından beri yeni Skoda Superb, markanın ve yeni tasarımının duyusal gücünü yansıttı. Skoda şu anda toplamda 100 bin adet üçüncü nesil Skoda Superb üretti. Daha önce hiç bir Skoda otomobilde bu kadar özenli bir tasarım ve bu kadar çok yeni teknoloji birarada bulunmamıştı. Yeni modelde Skoda mühendisleri sürücü, yolcular ve bagaj için olabilecek en cömert genişlikte alanlar yarattı. Bir dizi yeni sürüş yardımı sistemi üst sınıf otomobillerden gelerek Superb’in güvenliğini, çevre uyumluluğunu ve konforunu arttırıyor. Yeni EU-6 motorlar sayesinde üçüncü nesil Superb her zamankinden daha güçlü, %30 daha ekonomik.

Son Güncelleme : 18 Mayıs 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo