2018 Ford Focus için Dijital Çizim

Ototeknikveri     22 Mayıs 2016 08:50

Yeni nesil Ford Focus için bir dijital çizim hazırlandı. Yeni kasa Focus'un güncel Mondeo'dan izler taşıması bekleniyor.

2018 Ford Focus için Dijital Çizim
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Casus fotoğraflarda dördüncü nesil Ford Focus’un sadece daha uzun ve daha geniş olacağı anlaşılıyordu. Şimdi ise Ford’un bu popüler kompakt hatchback modelin stili ile ilgili fikir veren bir dijital çizim ortaya çıktı. Çizimde yeni Focus’a bazı Mondeo özellikleri eklenerek beş kapılı hatchback modele şık bir görünüm kazandırılmış. Ön kısımda Focus’un bi-xenon farlardan LED farlara geçtiği görülüyor. Farların şekilleri ve Aston Martin benzeri ön panjur Mondeo/Fusion etkisini gösteriyor ve büyük hava girişleriyle birlikte modele hem şık hem sportif bir hava katıyor. Ford yeni Focus’un “bir coupe modelin şık görünümüne sahip olacağını” vaad ediyor. Bu yüzden dijital çizimde eğimli tavan çizgisi kullanılmış.

 

Uzun arka kapılar otomobilin genişletilmiş aks aralığına ve artan bacak boşluğuna işaret ediyor. Büyüyen boyut daha fazla bagaj kapasitesine de olanak verecek ve dördüncü nesli şu anki Focus’dan daha pratik yapacak. Şu anki Focus sunduğu alan anlamında pek üst düzeyde değil.

 

Yeni ve gelişmiş Focus’u 2017’nin ikinci yarısında bir otomobil fuarında görebileceğiz. Satışa ise 2018 model yılında çıkacak. Hemen ardından station ve dört kapılı sedan versiyonların da çıkması bekleniyor.

Son Güncelleme : 22 Mayıs 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo