Yeni Megane Estate Fiyatı Fransa'da Belli Oldu

Ototeknikveri     26 Mayıs 2016 06:10

Yeni Renault Megane'ın station versiyonunun Fransa fiyatları ve model serisinin detayları belli oldu. Model Haziran ayında siparişe açılacak, konforlu, geniş ve modüler bir iç kabinle gelecek.

Yeni Megane Estate Fiyatı Fransa'da Belli Oldu
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

2016 Cenevre Motor Show’daki tanıtımını takiben yeni Megane Estate (station) bu yaz Fransa’daki oto galerilerde satışa çıkıyor. Modelin siparişleri Haziran ayında başlayacak. Yeni modelin Energy Tce 100 motorlu ve manuel vitesli giriş seviyesi fiyatı 19 bin 900 euro olacak. Modelde dört donanım seviyesi bulunuyor; Life, Zen, Business ve Intens. Yeni Megane Estate GT’nin fiyatı 32 bin 800 euro’dan başlayacak (Energy Tce 205 motor ve EDC çift debriyajlı otomatik vitesle). GT-Line paketleri de farklı ve sportif bir görünüm isteyen araç sahipleri için alternatif oluşturacak.

 

Geniş ve modüler iç kabin

Yeni Megane Estate 580 litre bagaj hacmiyle geliyor. Modüler bagaj kompartmanı düz zemin, çanta kancaları, bagaj içindeki düğmeyle otomatik katlanabilen arka koltuklar gibi özelliklerle kullanıcı dostu. Ön yolcu koltuğunun arka kısmı da katlanarak 2.7 metreye kadar uzunlukta nesnelerin taşınabilmesine imkan veriyor, bu da segmentinde bir rekor. Diz boşluğunu 216 mm’ye kadar arttıran (yine bir segment rekoru) konforlu oturma pozisyonu da Megane Estate’in arka yolcularına keyifli bir yolculuk yaşatıyor.

Motorlar ve şanzımanlar

 

Yeni Megane Estate baştan sona sürüş keyfi için tasarlanmış. Serinin bu seviyesinde ilk kez yer alan 4Control sistemiyle otomobilde olağanüstü kıvraklık sağlanmış.

 

Yeni Megane Estate’in motorları şöyle:

 

Benzinli motorlar:

- Energy TCe 100 (6 kademe manuel vites)

- Energy TCe 130 (6 kademe manuel vites)

- Energy TCe 130 (7 kademe çift debriyajlı otomatik)

 

Dizel motorlar:

- Energy dCi 90 (6 kademe manuel vites)

- Energy dCi 110 (6 kademe manuel vites)

- Energy dCi 110 (7 kademe çift debriyajlı otomatik)

- Energy dCi 130 (6 kademe manuel vites)

Yeni Megane Estate GT başlangıçta Energy Tce 205 motor ve 7 kademe EDC çift debriyajlı otomatik vites kullanacak. Energy dCi 165 EDC motor ise 6 kademe EDC çift debriyajlı otomatik vitesle birlikte modelin çıkışından bir süre sonra sunulmaya başlanacak.

Son Güncelleme : 26 Mayıs 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo