Yeni Toyota RAV4 Tasarım Özellikleri

Ototeknikveri     29 Mayıs 2016 08:43

Yeni Toyota RAV4 Under Priority ve Keen Look tasarım diliyle daha güçlü ve daha dinamik dış tasarımının yanında, iyileştirilmiş sensör kalitesi ve işleviyle geliştirilmiş iç tasarımı ile öne çıkıyor

Yeni Toyota RAV4 Tasarım Özellikleri
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni Toyota tam hibrit SUV’un ön tarafı O’nun daha kuvvetli ve dinamik tarzını Toyota’nın Under Priority ve Keen Look tasarım diliyle birlikte belirgin şekilde yansıtıyor. Daha belirgin şekilde yerleştirilen ön ızgaradaki Toyota logosu, Gündüz Yanan LED Işıklara sahip olan Keen Look LED veya halojen far grubu ile yeni kompakt SUV’a ön taraftan kolayca farkedilebilir bir kimlik veriyor. Ortadaki ızgara genişletildi, aşağıdaki ikizkenar yamuk şeklindeki ızgara  ise belirgin ölçüde büyütülerek Toyota’nın Under Prority model tarzının muhafaza edilmesi sağlandı. Ortadaki ve aşağıdaki ızgara uzantıları RAV4’ün geniş, sağlam duruşunu öne çıkaran ön tampon uzantılarına konumlandırılmış derin sis lambası yuvaları oluşturmak üzere birleşiyor.

  
Ön taraftaki alt koruyucu daha güçlü bir görsel baskınlık vermek üzere yeniden tasarlanarak yeni SUV aracın çetin, arazi kimliğini güçlendirmekte. Yanlardaki yeni çamurluk formu ve marşpiyeller aracın 17” ve 18” alaşım jant tasarımlarıyla iyileştirilen profiline daha kusursuz ve cesur bir hava katıyor. Aracın arkasında LED light guide teknolojisini kullanan yeni stop lamba grubu yeni RAV4’e yüksek ıIşık teknolojisine sahip bir kimlik veriyor. Tampon aracın geniş ve heybetli duruşunu daha baskın hale getirmek ve daha büyük bir çıkıntı vermek üzere baştan tasarlandı. Arkadaki gövde altı koruyucusu da görsel baskınlığı arttırmak üzere baştan tasarlandı.

Yeni RAV4 dokuz tane gövde rengi seçeneğiyle satın alınabilecek. Bunlardan iki tanesi ise yeni renkler olan koyu metalik kırmızı ve metalik mavi renkler.

 

İç Tasarım – İyileştirilmiş Sensör Kalitesi ve İşlevi

RAV4’ün Sofistike ve şık iç mimarisi artan seviyedeki fonksiyonellik ile görsel uyum, tutarlılık ve arttırılmış sensör kalitesini birleştirerek geliştirildi. 

 

Sürücünün gösterge paneli, orta konsolu ve vites kolunu çevreleyen konsol baştan tasarlandı, kokpit, kapı panelleri ve ortadaki kol dayama parçaları yeniden tasarlandı ve daha uygun, premium kalite yeni kaplamalar kullanıldı. Gösterge paneli artık prestijli, çift analog kadran tasarımıyla 4.2 inçlik bir Çoklu-bilgi görüntüleme ekranı kullanıyor. Orta konsol baştan tasarlanarak 7 inçlik dokunmatik ve büyükçe bir renkli multimedya sistemi kullanıldı. 

Kokpit, kapı paneli ve orta kol dayama parçaları daha iyi konfor ve dokunma hissi sağlamak üzere baştan tasarlanarak iyileştirilmiş algısal kalite için her tarafına mat siyah ve nötr gümüş kaplama uygulandı. İçerideki görsel uyum, iç mekanla uyumlu, mavi arka aydınlatmalı gösterge ve ortam aydınlatmasıyla daha ileriye taşındı. 

 

Yerleşik depolamadaki pratiklik ve esneklik orta konsola ilave bir düz zemin eklenerek, orta konsoldaki bardak tutucuların ufak termosları koyabilmek için yeniden şekillendirilmesiyle, orta konsolun kaydırmaz malzemeyle kaplanmasıyla ve kafa üstündeki depolama gözleriyle arttırıldı. 

 

İç kısımda geniş bir renk teması mevcut, buna ikisi yeni –Canlı Taba ve Cesur Bej- dört adet yüksek sınıf deri kaplama seçeneği dahil.

Son Güncelleme : 29 Mayıs 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo