Volkswagen Beetle ve Beetle Cabriolet Modellerini Yeniliyor

Ototeknikveri     01 Haziran 2016 05:43

Yeni 2017 Volkswagen Beetle ve Beetle Cabriolet sportif tamponlar, yeni renkler ve materyaller çok sayıda kişiselleştirme seçeneğiyle birlikte yeni bir görünüm sunuyor.

Volkswagen Beetle ve Beetle Cabriolet Modellerini Yeniliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Volkswagen Beetle ve Beetle Cabriolet serisini tazeliyor ve yeni modeller sunuyor. Seriye çok sayıda yeni kişiselleştirme seçeneği, özel Denim modeli ve Beetle hayranlarını çok sevindirecek Beetle Exclusive de eklenecek. Beetle Volkswagen markasının en duyusal yanlarından birisini oluşturuyor ve bu kez sevenlerinin karşısına pek çok yeni özellikle çıkacak. Modelin yeni renk seçenekleri arasında “Bottle Green Metallic” (metalik şişe yeşili) ve “White Silver Metallic” (beyaz gümüş metalik) de yer alıyor. Tamponlar (Basic ve Design donanım seviyelerinde) da yeniden tasarlanmış ve daha düz ve sportif bir görünüme kavuşmuş. R-Line donanım seviyesi (eski Beetle Sport) de yine modifiye tamponlarla geliyor. Tamponun üzerindeki ilave bir hava girişi dinamikleri pekiştiriyor. Diğer dikkat çekici özellikler arasında boyalı LED arka lambalar ve 17 inç “Philadelphia” ya da Design Line ve R-Line donanım seviyeleri için opsiyonel olarak sipariş edilebilen 18 inç “Ravenna Adamantium” tekerlekler sayılabilir.

Design Line ve R-Line donanım seviyelerinde daha parlak panel aydınlatması, yeni kadran ve panel stili kült Volkswagen modelinin iç kabinini daha da ışıltılı hale getiriyor. Diğer kişiselleştirme özellikleri arasında üç yeni döşeme materyali ve modern stil paketleri kabini renklendiriyor. Orta konsolda renkli boya finişi ile kişiselleştirme yapılabiliyor. Siyah stil paketinde ise tekerlekler, ayna kapakları ve tavan siyah finiş ile geliyor.

Yeni Beetle Coupe ve Cabriolet kaporta stilleri ve Basic, Design ve R-Line donanım seviyeleri ile sunuluyor. Motor seçeneklerinin güç çıkışları 77 kW/105 PS’den başlayıp 162 kW/220 PS’ye kadar çıkıyor, üç farklı benzinli motor ve iki verimli dizel motor sunuluyor.

Güncellemeye rağmen fiyatlar değişmedi. 77 kW/105 PS 1.2 TSI motorlu Coupe modelin fiyatı 18 bin 375 euro’dan başlıyor. Cabriolet modelin fiyatı 22 bin 800 euro’dan başlıyor.

Denim özel model

Yeni Beetle özel modeli “Denim” 1974’te çıkan “Jeans Beetle” modeli temel alınarak geliştirilmiş. Otantik, havalı ve sportif model “taşlanmış mavi metalik” boya finişi ile sıradışı bir jean görünümüne sahip. Jean renkli açılabilir tavan ve krom kapaklı, “koyu grafit” renginde 17 inç “Circle” tekerlekler modeli özel kılan yeniliklerden. Denim stili iç kabinde de devam ediyor. Mavi kaplamalı spor koltuklar, jean stili depolama cepleri ve alüminyum mavi mat renkli konsol modern ve sportif bir hava katıyor. Beetle Denim özel modelinin giriş seviyesi motorla birlikte fiyatı 23 bin 600 euro’dan başlıyor.

Spor sevenler için: R-Line iç kabin paketi

Güncellenmiş Beetle R-Line iç kabin paketi R-Line donanım seviyesi için opsiyonel olarak sunuluyor. Bu paket eşik paneli çıtalarında ve baş koyma yerlerinde R-Line logoları, ayrıca R-Line çok fonksiyonlu spor deri direksiyon ile geliyor. R-Line iç kabin paketi “Kyalami” tasarım tekstil koltuk döşemeleri ya da Vienna deri döşemelerle sipariş edilebiliyor. R-Line iç kabin paketinin giriş seviyesi fiyatı 895 euro’dan başlıyor.

Başarılı özel model ALLSTAR devam ettiriliyor

2016 sonu itibariyle, özel model “ALLSTAR” 22 bin 775 euro giriş seviyesi fiyatıyla siparişe açılacak. Bu özel model eşik panellerinde “ALLSTAR” logoları, “Linas” stilinde 17 inç alaşım tekerlekler, Climatronic iki bölgeli klima sistemi, “Discover Media” navigasyonlu Composition Media radyo sistemi ve efsanevi “Beetle compartment” ile geliyor.

Beetle Exclusive: herşey daha şık

Özel modeller Beetle Exclusive ve Beetle Cabriolet Exclusive, Design ve R-Line donanım seviyeleri temel alınarak geliştirilmiş. Özel model dış cephede siyah renkte, parlak işlenmiş yüzeyli ve hırsızlığa karşı kilitli “Twister” stili alaşım tekerlekler ile dikkat çekiyor. İç kabinde ise siyah konsol ve “Volkswagen Exclusive” logolu alüminyum eşik panelleri bulunuyor. Koltuk orta panelleri ve yan kol koyma yerleri “Nappa” deri kaplanmış. Özel “serin deri” materyal güneş ışığında bile serin kalıyor ve ekstra konfor sağlıyor. Özel model Beetle Exclusive 24 bin 200 euro’dan başlayan fiyatlarla satılacak. Beetle Cabriolet Exclusive’in başlangıç fiyatı ise 28 bin 550 euro.

Beetle modellerinin ön satışları başladı. En üst motor seçeneğine sahip (162 kW/220 PS) R-Line versiyonu ise Haziran ayı ortasından itibaren sipariş edilebilecek.

Son Güncelleme : 01 Haziran 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo