Dacia Sandero ve Logan'da Makyaj Hazırlığı

Ototeknikveri     07 Haziran 2016 04:45

Hafif bir güncellemeden geçirilen Dacia Sandero ve Logan MCV yeni halleri ile Paris’te tanıtılmadan önce görüntülendi.

Dacia Sandero ve Logan'da Makyaj Hazırlığı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Renault Grubunun düşük fiyatlı modelleri ile öne çıkan Dacia markası ömrünün yarısına gelen Sandero hatchback için bir güncelleme hazırladı. Güncellenen modelde Duster SUV’dekine benzer bir ön panjur bulunacak. Güncellenmiş bir ön tampon ve yeni far grafikleri de değişiklikler arasında. Yan profil kısmen değişmemiş şekilde kalacak diyebiliriz ancak bazı donanım seviyelerinde dönüş sinyalleri aynalara entegre edilebilir.  Arkaya baktığımızda ise yeni arka tampon ve yeni arka lambalar dikkat çekiyor. Geçici egzoza bakacak olursak, Sandero’ya yeni motorlar geleceğini söyleyebiliriz. Yeni motorun turboşarjlı 90 hp güç üreten 0.9 litre üç silindirli benzinli motorun daha güçlü bir versiyonu olması bekleniyor. Duster’ın 125 hp'lik 1.2 litre turbo motoru da ihtimaller arasında bulunuyor.

Benzer kozmetik değişiklikler markanın Logan Maximum Capacity Vehicle (MCV) modeline de uygulanacak. Bu araç ta Güney Avrupa’da kameralara yakalandı. Station modelin yanı sıra, Logan sedan da aynı revizyonlardan geçecek ve üç model de Ekim ayı başında Paris’te tanıtılacak. Fotoğraflarda bu araçların kabinlerinde herhangi bir kamuflaj göze çarpmıyor bu yüzden iç kabinlerde değişiklik beklenmiyor. Belki biraz renk katmak amacıyla yeni döşeme seçenekleri sunulabilir.

 

Güncellenen Sandero ve Logan serilerinin tanıtımını takiben, Dacia ikinci nesil Duster modelinin son rötuşlarını yapacak. Bu modelin 2017’de çıkması bekleniyor.

Son Güncelleme : 07 Haziran 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo