2017 BMW X3 için Dijital Çizim

Ototeknikveri     25 Haziran 2016 11:19

OmniAuto, yeni BMW X3 modelinin nasıl görüneceğini yansıtan bir dijital çizim hazırladı. Yeni kasa BMW X3, 2017'de gelecek yıl piyasada olacak.

2017 BMW X3 için Dijital Çizim
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Çizim, modelin ilk bakışta tanınacak, karakteristik bir tasarıma sahip olacağını ortaya koyuyor. Önden bakıldığında, LED farlar ve yuvarlak sis lambalarıyla çevrelenmiş büyük ön panjur göze çarpıyor. Arkaya doğru baktığımızda ise plastik gövde kaplaması, çıkıntılı karakter çizgisi ve hafifçe eğimlenmiş tavan dikkat çekiyor: Daha önceki casus fotoğraflarda aracın bagaj kapağına monte bir spoyler, çift egzoz çıkışı ve boydan boya arka farlara sahip olacağı anlaşılıyordu. BMW modelle ilgili fazla bilgi vermiyor ancak kabinde yeni üç kollu direksiyon ve bağımsız iDrive ekran olacağı biliniyor. Sürücüler dijital kontrol paneli ve yenilenmiş düğmelerle karşılaşacak. Kaputun altında alışıldık 2.0 litre dört silindirli ve 3.0 litre sıralı altılı motor bulunması bekleniyor. BMW ayrıca en az 360 hp güç çıkışlı X3 M40i dahil bir dizi yüksek performanslı versiyon çıkartacak. Yeni X3 M versiyonunda 500 hp güç çıkışı olması bekleniyor.

 

Önceki haberlerde yeniden tasarlanan X3’ün 2017 Kuzey Amerika Uluslararası Otomobil Fuarı’nda tanıtılabileceği söyleniyordu ancak yeni gelen bilgilere göre modelin gelecek yılın ikinci yarısında tanıtılması bekleniyor.

Son Güncelleme : 26 Haziran 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo