2017 BMW 4 Serisi Gran Coupe Fotoğraflandı

Ototeknikveri     27 Haziran 2016 12:20

Güncellenecek BMW 4 Serisi Gran Coupe modelinden ilk fotoğraflar geldi. Test esnasında görüntülenen modelin gelecek yılın ortalarında çıkması bekleniyor.

2017 BMW 4 Serisi Gran Coupe Fotoğraflandı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni nesil Audi A5’in tanıtılmasını ve Audi A5 Sportback'in ise önümüzdeki günlerde gün yüzüne çıkacak olmasını takiben BMW’de 4 Serisi ailesinde güncellemelere hazırlanıyor. Alman üreticinin dört kapılı modelinde hafif değişiklikler yapılıyor. Değişiklikler ön ve arka tamponlarda yoğunlaşacak, ön aydınlatma kümeleri artık, ilk olarak güncellenen 3 Serisi’nde görülen W şekilli bir motife kavuşacak. Tampondaki hava girişleri de yenilenmiş. Fotoğraflardaki hava girişlerinin agresif stilli M Sport versiyonuna değil standart 4 Serisi Gran Coupe’ye ait olduğu anlaşılıyor. Kaynaklar arka lambaların da yenilenmiş olabileceğini söylüyor ancak kamuflaj nedeniyle bu durum henüz tam olarak anlaşılamıyor. Otomobilin arka kısmında da hafif değişiklikler olması bekleniyor. Otomobilin büyük kısmında kamuflaj olmaması değişikliklerin sınırlı kaldığını gösteriyor.

Motorlar güncellenen 3 Serisi ile aynı olacak. Bu da Mini ve 2 Serisi Active Tourer’de de bulunan üç silindirli 1.5 litre benzinli motorun sunulmaya devam edileceği anlamına geliyor.

BMW güncellenen dört kapılı coupe ile ilgili henüz daha fazla detay vermiyor. Modelin gelecek yılın ortasına kadar tanıtılması beklenmiyor. Uygulanan değişiklikler güncellenen 3 Serisi ile paralel olacak.

Son Güncelleme : 28 Haziran 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo