Fiat 500 Riva; Dünyanın En Küçük Yatı

Ototeknikveri     28 Haziran 2016 05:12

Fiat’ın tekerlekler üzerinde bir yat yaratma fikri yat üreticisi Riva ile birlikte üretilen özel 500 versiyonuyla hayata geçti.

Fiat 500 Riva; Dünyanın En Küçük Yatı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Deniz teması otomobilin dışında özel “Sera Blue” mavi tonuyla başlıyor. Detaylar, Riva’nın Aquariva Super yatından alınmış. Açılabilir tavanda da yine mavi tonları kullanılmış. Standart modelde siyah panoramik tavan bulunuyordu. Fiat ve Riva yan ayna kapaklarında krom finiş kullanmışlar, aynı durum kaputta ve kapı tutacaklarında da görülüyor. Yan profil çift aquamarine çizgisiyle süslenmiş, bu çizgi otomobilin bel hattı boyunca devam ediyor. 20 kollu 15 inç alaşım jantlar da bu modele özel. 

Fiat 500 Riva’nın iç kabinine baktığımızda orta konsolda, kapı eşiklerinde ve vites kolunda elde boyama maun ve akçaağaç kullanıldığını görüyoruz. Koltuklar Poltrona Frau’dan özel fildişi rengi deri döşeme ve aynı renkte dikişler ile geliyor. Son dokunuş olarak iç kabinde fildişi renginde ve mavi dikişli paspaslar yer alıyor.

2016 Fiat 500 Riva özel versiyonu siparişe açıldı. İlk 500 otomobilde özel bir sınırlı üretim logosu olacak ve müşteriler bu logoyu özelleştirecek. Benzinli motor seçenekleri arasında 69 hp 1.2 litre motor ve daha güçlü Twin Air 0.9 litre 85 hp/105 hp motor bulunuyor. Dizel isteyenler için ise 95 hp 1.3 litre Multijet sunuluyor. Motor seçimine göre beş ya da altı kademe manuel vites ya da otomatik Dualogic vites seçilebiliyor.

Fiat yat temalı yeni Fiat 500 Riva modelinin fiyat bilgisini henüz paylaşmıyor. Fiyat bilgileri bayilerden öğrenilebiliyor.

Son Güncelleme : 28 Haziran 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo