Mercedes GLC Coupe Üretimi Başladı

Ototeknikveri     28 Haziran 2016 05:45

Mercedes GLC Coupe modelinin üretimine start verdi. Yeni Mercedes GLC Coupe Avrupa'nın ardından ABD’de 2017 yılının başlarında satışa çıkacak.

Mercedes GLC Coupe Üretimi Başladı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Mercedes-Benz 200 geçici işçisini kadrolu yaptığı Bremen fabrikasında GLC Coupe’nin üretimine başladı. Gelecek yıl ABD’de de satışa çıkacak model doğrudan BMW X4 modeli ile rekabet edecek. Bremen fabrikasında 12 bin 500 işçi on farklı model üretiyor. Bunlar arasında C-Class Sedan, Coupe ve station, E-Class Coupe ve station, GLC, SLC ve SL var. Firma GLC Coupe üretiminde işçiler için özel bir ergonomik sistem kullanıldığını belirtiyor. Bu sisteme gerek duyuluyor çünkü otomobilin coupe tavan çizgisi üretim sırasında iç kabine erişimi zorlaştırıyor. Üretim sürecinin bir parçası olarak GLC Coupe’nin bağımsız kaporta parçaları fabrikanın kendi pres atölyesinde dünyanın en gelişmiş pres hatlarından birisinde üretiliyor. SUV’nin kaportası da yine GLC ile aynı hatta üretilerek maliyetten tasarruf ediliyor.

 

Mercedes-Benz üretim ve tedarik zinciri yönetiminden sorumlu yönetim kurulu üyesi Marcus Schafer yeni model için “GLC Coupe üretiminin başlamasıyla SUV ailemizi Mercedes Benz büyüme stratejisi dahilinde genişletiyoruz. Aynı zamanda Bremen fabrikamızın üretim ağımız içindeki rolünü arttırıyoruz. Buradaki ekibimiz harika bir iş çıkartıyor” diyor.

Son Güncelleme : 28 Haziran 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo