2017 Honda CR-V Daha Büyük ve Lüks Olacak

Ototeknikveri     13 Temmuz 2016 08:03

CR-V’nin yeni versiyonu 2017’de daha büyük ve yedi koltuklu olarak piyasaya çıkacak. 2017 Honda CR-V test esnasında görüntülendi.

2017 Honda CR-V Daha Büyük ve Lüks Olacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni orta boy SUV şu anki CR-V’den daha büyük ve daha lüks olacak. Fotoğraflarda görüldüğü üzere yeni CR-V tamamen yeni arka lamba tasarımına sahip. Şu anki modelin dikey bileşenlerinin yerini daha yatay bileşenler almış. Ön kısımdaki değişiklikler ise daha büyük. Honda İngiltere yöneticisi Leon Brannan daha önce yeni CR-V’nin standart olarak yedi koltuklu ve dört çekişli sürüş sistemiyle geleceğinin ipucunu vermişti. Böylece marka Land Rover Discovery Sport ve Volvo XC60 gibi daha lüks ürünlerle rekabet edebilecek. Leon Brannan açıklamasında “CR-V bizim için çok önemli. HR-V’nin İngiltere’de dört çekişli bir otomobil haline geleceğinden emin değilim, bu segmentteki pek çok kişi önden ya da arkadan çekişli tercih edecektir. Bu yüzden eğer HR-V’nin her zaman iki çekişli olacağını varsayarsak, CR-V’de farklı bir seçenek sunmalıyız. Land Rover ile rekabet edebilir miyiz? Bu CR-V’den çok bir marka olarak Honda’ya bağlı” dedi.

 

Yeni CR-V’nin iç kabini HR-V’den oldukça etkilenecek, dokunmatik ekranlı multimedya sistemi ve konsol yerleşimi HR-V’den alınacak.

 

Motorlar da HR-V ile benzer şekilde 120 hp 1.6 litre dizel ve 130 hp 1.5 litre benzinli seçenekleri de kapsayacak.

 

Yeni CR-V’nin Kanada’da üretilmesi bekleniyor.

Son Güncelleme : 13 Temmuz 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo