Mercedes 2017 GLA Coupe ve Pikap Modellerini Duyurdu

Ototeknikveri     22 Temmuz 2016 06:16

Daimler’in yılın ilk yarısı ile ilgili yayınladığı raporunda 2017 yılında yollara çıkaması planlanan yeni GLA Coupe ve pikap modeli ilgili yol haritası da yer alıyor.

Mercedes 2017 GLA Coupe ve Pikap Modellerini Duyurdu
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yaklaşık bir yıl önce muhtemel bir GLA Coupe modelinin 2019’da çıkacağı ve Mercedes’in en küçük crossover modelinin temel alınacağına dair bir söylenti vardı. Şimdi söylentinin doğru olduğu ve böyle bir modelin düşünülenden de çok daha önce geleceği ortaya çıktı. Model, Daimler tarafından bu hafta yayınlanan yılın ilk yarısı performans raporuna göre, GLA Coupe 2017 yılında çıkacak. Raporda Nissan Navara temelli pikap kamyonet modelinin “GLT” adını alacağı ve 2017’de piyasaya çıkacağı da kaydedilmiş. 2017’de çıkartılması planlanan diğer modeller arasında Audi A6 allroad ile rekabet edecek E-Class All Terrain, E-Class Coupe, E-Class Cabrio ve güncellenmiş S-Class da var.

Ayrıca, AMG GT için “AMG GT C Roadster” adıyla üstü açık bir versiyon çıkartılacak. İlginç şekilde, bir GT C Coupe versiyonu da çıkacak ancak buradaki “C” ne anlama geldiği henüz netlik kazanmış değil. Mercedes-AMG GT’nin yeni versiyonlarını planlıyor ve bu “C” modeli büyük ihtimalle coupe veya cabrio seçeneklerden birisi olacak.

Smart cephesinde ise 2017’de elektrikli Cabrio ve ForFour modelleri piyasaya çıkacak, ayrıca bu yıl içinde ForTwo Coupe elektrikli otomobil de piyasada olacak.

Son Güncelleme : 23 Temmuz 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo